Ingezonden persbericht


persbericht

Hilversum, 16 augustus 2006

onm logeert in het habbo hotel

Van 21 augustus tot 28 augustus is er op de site van Habbohotel.nl speciale aandacht voor de BNN-serie ONM (Onderweg Naar Morgen). In deze hele week vind je info over deze populaire serie en de acteurs en zijn er ook bijzondere prijzen te winnen. Bovendien is er op 6 september een speciale chat met de acteurs Yolanthe Cabau van Kasbergen en Eric Bouwman.

Vind je ook dat de acteurs van ONM er altijd goed uit zien? Dan heb je nu de kans om hun outfits te winnen in de ONM-quiz. Daarnaast is er ook de kans dat je je kamer kan opfleuren met een prop uit het decor van de serie. Verder kan je alvast smullen van toekomstige verhaallijnen en is er van alles te lezen over de serie en de acteurs. Op 6 september is er van 16.00 uur tot 17.00 uur een VIP meet & greet met de ONM-acteurs Yolanthe Cabau van Kasbergen en Eric Bouwman. Als Habbo-karakters verblijven zij in het hotel en jij kan hen het hemd van het lijf vragen.

Habbo Hotel is de grootste on-line jongeren community van Nederland, waar maandelijks 650.000 unieke bezoekers inloggen. Je kan het hotel betreden met een eigen karakter, een zogenaamde Habbo. Daarmee kan je op avontuur in het hotel: nieuwe vrienden maken, meedoen aan activiteiten, feesten, dansen, je eigen kamer aanmaken en inrichten.

Vanaf maandag 28 augustus kan je weer genieten van nieuwe afleveringen van de populaire serie bij BNN op 3. In de eerste nieuwe en tevens dubbele aflevering is meteen Jan Smit te zien met een éénmalig gastoptreden.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555321, fax: 035-6555322, marion.van.dam@bnn.nl