Verzamelberichten maandag

's-Hertogenbosch, 21-08-2006

Aanrijding door rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Een 49-jarige Bosschenaar is zondagavond aangehouden op de Boschveldweg in zijn woonplaats. De man wordt er van verdacht even daarvoor tegen ene geparkeerde auto gereden te hebben op de Vughterstraat. Getuigen hadden dit gezien en ze zagen dat de man doorreed. De gewaarschuwde politie kond e man op de Boschveldweg aanhouden. Controle wees uit dat hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

Aanrijding letsel

Odiliapeel Bij een aanrijding op de Rogstraat te Odiliapeel op 20 augustus 2006 omstreeks 16.05 uur is een 18 jarige vrouw uit Moergestel gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

Een 20 jarige automobilist uit Rotterdam wilde enkele personenautos inhalen, toen de auto voor hem, bestuurd door een 69 jarige man uit Odiliapeel linksaf wilde slaan. Hierdoor botste de man uit Rotterdam tegen deze auto en raakte de vrouw, die bij hem in de auto zat gewond. De bestuurder uit Odiliapeel botste vervolgens met zijn auto tegen de auto voor hem, bestuurd door een 25 jarige vrouw uit Cuijk.

Eenzijdig ongeval

Berlicum Bij een eenzijdig ongeval op de Beusingsedijk te Berlicum is de 47 jarige automobiliste uit Veghel gewond geraakt. Het slachtoffer raakte door onbekende oorzaak van het talud en kwam tegen een boom tot stilstand.

Verdachte diefstal auto aangehouden

Oss Een 29 jarige Pool is op 20 augustus 2006 aangehouden in verband met diefstal van een Audi 80 vanaf de Lijsterlaan te Oss op 19 augustus 2006. De man is ingesloten.