N.E.C. Nijmegen

Geldshop.nl en Jiba rugsponsoren van N.E.C.

Het Nijmeegse bedrijf Geldshop.nl en online reisorganisatie Jiba zullen het komende seizoen op de achterzijde van de N.E.C. shirts staan.

Geldshop.nl zal op de achterkant van de thuisshirts staan en Jiba Vakanties op de achterzijde van de uitshirts. Jiba is ook hoofdsponsor van N.E.C.

Geldshop.nl is in 1999 vanuit Nijmegen gestart. Geldshop.nl is een onafhankelijke marktpartij, welke zich als financieel intermediair op het internet aan haar klanten presenteert. Geldshop.nl heeft transparantie hoog in het vaandel staan en kent geen kleine lettertjes, dus bij iedere offerte weet de klant exact waar hij of zij aan toe is. Geldshop.nl is online aanbieder van leningen en hypotheken.

Algemeen Directeur van N.E.C, Jacco Swart, is erg tevreden om nog voor de start van de competitie twee bedrijven welke reeds bij N.E.C. actief zijn, te mogen verwelkomen als rugsponsoren op het N.E.C. wedstrijdtenue: "Geldshop.nl is een grote partner met landelijke uitstraling maar met een Nijmeegse achtergrond, de koppeling met N.E.C. is dan natuurlijk snel gelegd en ik ben blij dat we tot deze samenwerking zijn gekomen. Daarnaast is het natuurlijk goed om vast te stellen dat Jiba na het eerdere hoofdsponsorschap nu ook op de achterzijde van het uittenue wil staan. Het bevestigt de betrokkenheid van de online reisorganisatie bij N.E.C."

Ook directeur Rogér Theunissen van Geldshop.nl is blij met de overeenkomst: "Dit betekent een extra impuls voor onze naamsbekendheid als financieel dienstverlener. Onze website www.geldshop.nl is onlangs al gekozen tot de meest gebruiksvriendelijke website voor leningen en hypotheken. Shirtsponsoring bij N.E.C. betekent natuurlijk een extra gelegenheid om geldshop.nl verder te promoten."

De tevredenheid is ook aanwezig bij marketing directeur van Jiba, Harrold de Boer: "In korte tijd zijn we als hoofdsponsor van N.E.C. met Jiba intensief bij de club betrokken geraakt. De eerste indrukken en samenwerking met N.E.C. zijn dermate positief, dat wij als Jiba besloten hebben om N.E.C. hiermee financieel nog meer te helpen. De Open Dag en de laatste oefenwedstrijd in het McDOS Goffertstadion hebben ons doen inzien, dat N.E.C. zowel regionaal als landelijk veel te weeg brengt. De noodzaak van extra investeringen in N.E.C. van buitenaf plus het feit dat we met de rugsponsoring op nog extra exposure, voor onze website vol zon- en wintersport-vakanties, kunnen rekenen, heeft er voor gezorgd dat we met N.E.C. nogmaals rond de tafel zijn gegaan met de rugsponsoring van het uittenue als resultaat."

Voor vragen of opmerknigen kunnen jullie contact opnemen met: Jiba: Harrold de Boer - Marketing directeur op 030 - 275 33 22 Geldshop.nl: Rogér Theunissen - Algemeen directeur op 024-7505050 N.E.C.: Jacco Swart -Algemeen directeur op 024-3590360

Tevens zijn op verzoek foto's van de achterzijde van de N.E.C. wedstrijdshirts verkrijgbaar.

Met vriendelijke groet,
N.E.C.

Bas van Rossum
024-3590352