Gemeente Arnhem

Grote stadsenquête van start (21-08-2006)
Wat vindt u van de dienstverlening van de gemeente, maakt u gebruik van het openbaar vervoer in Arnhem, ondervindt u wel eens geluidsoverlast, doet u aan sport? Dit is zo maar een greep uit de onderwerpen en vragen uit de Stadsenquête die de gemeente Arnhem de komende weken onder haar burgers houdt. Hiervoor worden vanaf 28 augustus 3.000 willekeurig gekozen Arnhemmers gebeld.

Al jarenlang houdt de gemeente Arnhem grootschalige enquêtes om zo beter inzicht te krijgen in de meningen, behoeften en wensen van haar inwoners: de zogenaamde Stadsenquêtes. De informatie uit de Stadsenquête wordt door de gemeentelijke diensten ingezet bij de bepaling van het beleid van de gemeente.

De enquête wordt in opdracht van de gemeente uitgevoerd door onderzoeksbureau I&O Research. Voor het onderzoek is een steekproef getrokken uit het bevolkingsbestand. Vooraf ontvangen de mensen een aankondigingsbrief over het onderzoek en vanaf maandag 28 augustus wordt begonnen met het telefonisch enquêteren. De resultaten van het onderzoek zullen begin 2007 beschikbaar zijn. Na afronding van het onderzoek zal een samenvatting van de resultaten gepubliceerd worden op de internetsite van de gemeente (www.arnhem.nl).

OneStat.com Web Analytics