Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Verjaardagsfeest loopt uit de hand, drie verdachten opgepakt
Publicatiedatum: 21-8-2006 13:39:34

Arnhem - Een verjaardagsfeest in een woning in de Arnhemse wijk Klarendal is zondagavond dusdanig uit de hand gelopen dat enkele feestvierders met elkaar op de vuist waren gegaan. De politie moest eraan te pas komen om de gemoederen te bedaren. Drie Arnhemmers van 33, 37 en 39 jaar werden daarbij aangehouden op verdenking van onder meer openlijke geweldpleging, (poging tot) zware mishandeling en bedreiging. Een 39-jarige vrouw moest naar het ziekenhuis omdat ze tijdens een schermutseling ongelukkig was gevallen waarbij ze beenletsel opliep.

Rond half tien brak er ruzie uit in de woning waar het verjaardagsfeest werd gevierd. Daarop zouden verschillende bezoekers met elkaar op de vuist zijn gegaan. Toen gewaarschuwde agenten de ruzie probeerden te sussen sloeg de vlam in de pan. In het tumult zagen toch nog enkele betrokkenen kans elkaar te lijf te gaan. Uiteindelijk konden drie mannen worden aangehouden waarna de rust terugkeerde in de buurt. De drie Arnhemmers zijn voor onderzoek ingesloten. Wat er zich precies heeft voorgedaan is nog niet duidelijk en wordt nog nader onderzocht.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhemmer gepakt na auto-inbraak

Publicatiedatum: 21-8-2006 13:36:56

Arnhem - Een 40-jarige man uit Arnhem is in de nacht van zondag op maandag door de politie in zijn woonplaats opgepakt in verband met een auto-inbraak. Rond half één 's nachts zag een getuige dat er op de Molenkom werd ingebroken in een auto. De getuige wist gewaarschuwde agenten via de telefoon naar de plaats te loodsen waar de inbreker naar toe was gevlucht. Op de Weerdjesstraat kon de Arnhemmer worden aangehouden. De man bleek een tas op zak te hebben die bij de inbraak zou zijn buitgemaakt. De Arnhemmer is ingesloten. Door de gedupeerde auto-eigenaar, een 42-jarige man uit Amsterdam, werd aangifte gedaan. Hij kon zijn bezit meteen weer in ontvangst nemen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---