Ingezonden persbericht


Veel interesse voor deelname aan vakbeurs Elektrotechniek 2007

De deelnemerswerving voor de vakbeurs Elektrotechniek 2007 verloopt boven verwachting. Met nog ruim een jaar te gaan is inmiddels zestig procent van de beschikbare expositieruimte verhuurd. Tot de exposanten behoren bedrijven als Eaton Holec, ABB, Cito Benelux, Siemens, Philips, GE Power Controls, TKH Group, Omron en Moeller Electric. Elektrotechniek 2007 staat geagendeerd van dinsdag 1 tot en met vrijdag 5 oktober in het Jaarbeurscomplex in Utrecht.

Organisator VNU Exhibitions rekent voor 2007 op meer deelnemers dan in 2005, toen de beurs 400 exposanten telde. Elektrotechniek wist vorig jaar 33 duizend vakbezoekers aan zich te binden, die gezamenlijk 475 duizend standbezoeken aflegden. Bezoekers gaven de beurs een 7.2 als rapportcijfer.

Tot 15 januari kunnen bedrijven gebruik maken van de vroegboekkorting. Het verloop van de deelnemerswerving kunnen ze live volgen op internet. Zo is te zien welke locatie exposanten hebben gekozen, en waar de collega's staan. Via de floormanager op www.elektrotechniek-online.nl kunnen bedrijven een optie nemen op de nog beschikbare locaties.

Sales- en accountmanager Harold Mol van VNU Exhibitions stelt dat de grote belangstelling voor deelname direct is terug te voeren op het succes van Elektrotechniek 2005. "We merken dat bedrijven er weer bij willen zijn. Ze hebben in 2005 gezien wat een beurs kan losmaken. Bedrijven zien Elektrotechniek als een uistekend evenement om je breeduit te presenteren bij grote bezoekersdoelgroepen. We verwachten dat de beurs ruim meer exposanten zal tellen dan in 2005."

Om de beurs extra attentiewaarde te geven is er een scala aan activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de ETOP Awards, het Installatie Paviljoen en de Aandrijftechniek Boulevard. Daarnaast introduceert VNU Exhibitions voor exposanten van Elektrotechniek de Digitale Relatiekaart. Met deze module kunnen exposanten een relatiekaart-op-maat maken en deze per e-mail versturen aan hun klanten. Voor hun eigen marketing is aan deze relatiekaart een groot aantal webstatistieken gekoppeld.

Meer informatie over deelname is verkrijgbaar bij Harold Mol van VNU Exhibitions, tel. 030 295 2764, fax 030 295 2804, harold.mol@vnuexhibitions.com Website:www.elektrotechniek-online.nl