Christijan Albers F1

Christijan

Albers geeft show en helm weg in Rotterdam

Ondanks het teleurstellende weer wist Christijan Albers tijdens Bavaria City Racing in Rotterdam een fantastische show voor de vele fans weg te geven. De enorme regenbuien konden de dag van de MF1 Racing-coureur niet verpesten.

Albers kwam eerst het parcours op met de officiële Safety Car van de Formule 1, met niemand minder dan minister-president Jan Peter Balkenende als zijn bijrijder. Albers sloot vervolgens het hoofdprogramma van Bavaria City Racing af met een spectaculaire Formule 1-demonstratie. De Larenaar trakteerde het publiek op de nodige donuts en burnouts. Albers eindigde zijn demonstratierit met een megadonut en veel rook. Net als vorig jaar gooide Christijan aan het einde van de show zijn waardevolle helm in het publiek.

"Het is natuurlijk ontzettend jammer dat er zoveel regen nou juist vandaag uit de lucht moet komen", zei Christijan Albers. "De fans waren echt ontzettend enthousiast en ik denk dat, ondanks de regen, Bavaria City Racing een enorm succes is geworden! Ik wil de organisatie van het evenement, de stad Rotterdam en alle sponsors enorm bedanken voor deze geweldige dag."