Meulenhoff lanceert nieuw concept van boekpromotie

J.m. meulenhoff bv

Meulenhoff lanceert nieuw concept van boekpromotie: de lange trailer

3 minuten durende trailer van de roman Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend - het debuut van Arjen Lubach

Tegelijk met de release van het boek Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend, op 23 augustus 2006, verschijnt een bijzondere trailer van filmmakers Zhenya Pashkina en Jim Boekbinder. In nauw overleg met de auteur hebben zij de personages uit het boek tot leven gebracht. In de trailer komen zeer aansprekende tekeningen, een originele soundtrack en een voice over van de auteur samen. Het resultaat is een aangrijpende korte animatie film die de kijker de roman van binnenuit laat ervaren. Drie minuten lang zien we de wereld door de ogen van hoofdpersoon Benjamin terwijl hij terugblikt op zijn moeder die hij nauwelijks kende, de wereldvreemde oom Otto met wie hij in huis woonde en andere bijzondere mensen die zijn pad kruisten. Nooit eerder werd op soortgelijke wijze een animatiefilmpje ontworpen voor de promotie van een boek. Deze trailer en een kortere versie zijn beschikbaar in zowel Nederlands als Engels voor in-store schermen, tv en internet.

Voor meer informatie over de roman Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend kunt u contact opnemen met uitgeverij Meulenhoff, Esther Brandt, e.brandt@meulenhoff.nl, tel.
020-5533560. Voor meer informatie over de trailer kunt u contact opnemen met Jim Boekbinder, james@boekbinder.com. De lange trailer is te vinden op www.arjenlubach.nl

Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend, Arjen Lubach, ISBN 90 2907750 6, . 17,95