Jason Trennert, investeringsstrateeg op Wall Street, ........

Strategas research partners, llc

Jason Trennert, investeringsstrateeg op Wall Street, vormt Strategas Research Partners met strateeg Nicholas Bohnsack en econoom Donald J. Rissmiller

NEW YORK, August 21 /PRNewswire/ --


- Strategas zal nieuwe kijk leveren op investeringsstrategie en economisch onderzoek

Jason DeSena Trennert, een van de meest gerespecteerde investeringsstrategen op Wall Street, heeft vandaag de vorming aangekondigd van Strategas Research Partners, LLC. De Firma streeft ernaar geschikt en inzichtelijk onderzoek op het gebied van investeringsstrategie en macro-economie te leveren aan de gemeenschap van institutioneel investeerders. Nicholas Bohnsack en Donald J. Rissmiller zijn mede-oprichters van de Firma, samen met dhr. Trennert. De Firma zal in de herfst van 2006 openstaan voor zaken.

Trennert was eerder Chief Investment Strategist en Senior Managing Director bij International Strategy & Investment Group, Inc. (ISI), een van de voornaamste economische onderzoeksfirma's op Wall Street. Trennert heeft twee van de meest populaire onderzoeksverrichtingen van ISI gebouwd en erop toegezien, de Company Surveys en, meer recent, de Investment Strategy Group van ISI. De afgelopen drie jaar is hij door Institutional Investor geplaatst als een van de top strategen op Wall Street. Hij heeft een goede naam verworven als ijverig marktwaarnemer en voor zijn regelmatige en vaak humoristische essays over investeren. Hij is vaak geciteerd in de binnenlandse en buitenlandse pers en is een regelmatige gastpresentator op Squawk Box van CNBC. Hij is de auteur van het populaire investeringsboek New Markets, New Strategies, dat in 2005 werd gepubliceerd door McGraw Hill. Trennert zal dienst doen als Managing Partner en Chief Investment Strategist van Strategas. Hij heeft een MBA van The Wharton School en een BS in Internationale Economie van Georgetown University.

"Ik zal voor altijd dankbaar zijn voor de mogelijkheden die Ed Hyman, Nancy Lazar en Jim Moltz mij de afgelopen vijftien jaar hebben gegeven," zei Jason Trennert. "Ik zal al mijn vrienden bij ISI missen, maar ik verheug mij zeer op onze nieuwe onderneming."

Over Nicholas Bohnsack en Donald J. Rissmiller

Nicholas Bohnsack was als Operating Partner en Investment Strategist medeoprichter van Strategas. Hij zal toezien op de dagelijkse activiteiten van de Firma en leiding geven aan de onderzoeksverrichtingen van de Firma op het gebied van raming van sector en aandelen. Voordat hij medeoprichter van Strategas was, werkte Bohnsack als Investment Strategist en Associate Managing Director bij de International Strategy & Investment Group, waar hij werd beschouwd als een van de Best Up & Comers for Portfolio Strategy in de onderzoeken van Institutional Investor All-America Research in 2004 en 2005. Voordat hij bij ISI kwam, werkte hij in de Investment Banking Group bij FactSet en in Restricted Securities bij Morgan Stanley. Bohnsack heeft wiskunde gestudeerd op de Graduate School of Arts & Sciences van Fairfield University en heeft diploma's in Economie en Financiën van Bryant University.

Donald J. Rissmiller was als Partner en Chief Economist medeoprichter van Strategas. Hij zal leiding geven aan de macro-economische onderzoeksverrichtingen van de Firma en toezien op de hoogfrequente econometrische verwachtingen van Strategas. Voordat hij medeoprichter van Strategas was, was Rissmiller econoom en Managing Director bij International Strategy & Investment Group. Voordat hij bij ISI kwam, werkte Rissmiller als econoom bij de Federal Reserve Bank van New York, waar hij zich richtte op de analyse van Amerikaanse macro-economische gegevens en prijs-/loonverwachtingsmodellen. Rissmiller heeft zijn BA in economie magna cum laude gekregen van Harvard University.

Over Strategas Research Partners

Strategas Research Partners, LLC, is een doelgerichte firma voor strategieën op het gebied van de aandelen- en schuldenmarkt, die mede is opgericht door Jason DeSena Trennert, Nicholas Bohnsack en Donald J. Rissmiller. De Firma levert geschikt en inzichtelijk onderzoek op het gebied van investeringsstrategie en macro-economie aan de gemeenschap van institutioneel investeerders. De Firma is te vinden op www.strategasrp.com.

Website: www.strategasrp.com