Ingezonden persbericht


Kees DROPPERT NAAR RIBANK

Kees Droppert (46) is per 1 augustus 2006 benoemd tot algemeen directeur van Ribank N.V. Ribank is een onderdeel van de Groupe Credit Agricole en al meer dan 50 jaar actief op het gebied van consumenten- en bedrijfsfinancieringen. In Nederland is Ribank de derde speler op deze markt na Interbank en Defam. Droppert is de opvolger van Ronald Burwinkel, die na 15 jaar het bedrijf heeft verlaten.

Kees Droppert was tot voor kort interim marketing en verkoop directeur van Transavia en heeft daarvoor een loopbaan gehad in de financiële wereld. Als directeur Marketing & Verkoop van Aegon Spaarbeleg was hij verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en verkoop. Daarna heeft hij binnen Aegon twee internetbedrijven gebouwd, Parq.nl en Aegon bank. Vóór zijn loopbaan binnen Aegon heeft hij verschillende directie- en managementfuncties vervuld bij Eurocard/Interpay en de Nederlandse Credietverzekering Maatschappij.

Droppert verheugt zich op zijn nieuwe uitdaging: "Het is een mooi moment om een bedrijf dat al ruim 50 jaar bestaat naar een nieuwe fase te brengen. Er wordt fors geïnvesteerd door de aandeelhouder om de komende jaren een vernieuwende speler in Nederland in de consumenten kredietverlening te kunnen zijn."

-einde bericht-

Voor meer informatie (