NOVA

Wel minister, geen Kamerlid: kan dat?
Vanavond in Nova

Met de verkiezingen in zicht is het maar de vraag wie er als minister mag terugkeren. Sommige bewinds-lieden hebben al laten weten dat ze ermee ophouden. Anderen willen wel doorgaan als minister, maar bedanken voor het Kamerlidmaatschap. NOVA maakt de balans op. Verder een discussie tussen Klaas de Vries, die PvdA-Kamerlid werd na zijn ministerschap voor die partij, en VVD-minister Hans Hoogervorst, die alleen terugkeert voor een ministerspost.

De beuk erin met Nelleke Noordervliet
De gehele maand augustus presenteren prominente én niet prominente Nederlanders hun lelijkste plek van Nederland. Vanavond de beurt aan schrijfster Nelleke Noordervliet. Bekijk haar nominatie alvast hier.

Bekijk alle nominaties, bepaal welke locatie onder de sloophamer mag en/of stuur zelf een filmpje in. Alle inzendingen staan hier.

Deel documentaire Hirsi Ali op NOVAtv.nl
Voor de NOVA-documentaire 'De Gelukzoeker' volgde Amerika-correspondent Twan Huys een jaar lang voormalig VVD-Kamerlid Ayaan Hirsi Ali tijdens haar reizen door de Verenigde Staten. Het is het jaar van haar opkomst in Amerika en haar ondergang in Nederland. NOVA zendt 'De Gelukzoeker' zaterdag 26 augustus uit, maar vertoont vanavond op NOVAtv.nl alvast een voorstukje.

Presentatie: Joost Karhof

NOVA / Den Haag Vandaag
Ma t/m vr: 22.20-23.00 uur Nederland 3
Zaterdag: 22.09-22.30 uur Nederland 3
Herhaling na middernacht