Bart Bakkeren nieuwe commercieel directeur LECTRIC Internetoplossingen


ZALTBOMMEL, 20060821 -- Op 21 augustus is Bart Bakkeren in dienst getreden als commercieel directeur bij LECTRIC Internetoplossingen. Samen met Paul Hinze vormt hij vanaf heden de nieuwe directie.

Als commercieel eindverantwoordelijke bij LECTRIC Internetoplossingen gaat Bakkeren zich met name richten op het uitbouwen van het salesteam en de verdere propositie. De ontwikkelingen in de markt - denk aan Sharepoint 2007 en .Net - vormen daarbij het uitgangspunt. Bakkeren: "De ambitie van LECTRIC Internetoplossingen is om in de komende drie jaar fors te groeien. Waarbij expansie naar het buitenland niet wordt uitgesloten. De basis voor die groei is reeds gelegd met een jaarlijks verdubbelende winst in de afgelopen vier jaar. Bovendien is LECTRIC een gevestigde naam met aansprekende klanten in de profit sector én bij overheden."

"Bart is een van de pioniers op het gebied van content management in Nederland. Hij stond aan de basis van de uitbouw van Smartsite tot de nummer één content management-oplossing in Nederland." aldus Jan Hein Schouten, algemeen directeur van de LECTRIC Groep, het moederbedrijf van LECTRIC Internetoplossingen.

Over Bart Bakkeren
Al sinds 1994 is Bart Bakkeren werkzaam op het snijvlak tussen verkoop en techniek. In dit kader bekleedde hij diverse functies bij TNO, Roxen en Smartsite. Sinds 1999 ligt zijn focus uitsluitend op content management. Bakkeren heeft ruime ervaring in de internetbranche en was eerder 5 jaar channel manager bij content management-leverancier Smartsite. Bij Smartsite was hij verantwoordelijk voor de strategische partnerships met 22 resellers en system integrators. Met succes: Smartsite is de afgelopen vier jaar op rij verkozen als CMS-marktleider in Nederland.

Over LECTRIC Internetoplossingen & LECTRIC Groep
LECTRIC Internetoplossingen is een full service internetbureau met een vooraanstaande positie in Nederland. De basis hiervoor zijn aansprekende klanten zoals Campina, Bovag, Pepsico en diverse provincies en (de)centrale overheden. De LECTRIC Groep wordt gevormd door vier specialistische internetbedrijven die sinds 1997 op basis van synergie klanten verder helpen met internet.
De LECTRIC Groep adviseert, ontwikkelt, implementeert en leidt op.
Kijk voor meer informatie op www.lectric.nl.





Ingezonden persbericht