Ingezonden persbericht

Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld
Aaltenseweg 11
7021 HR Zelhem
T 0314-4627200
www.betteld.nl

Persbericht

19 juli 2006

Amerikaanse Neil T Anderson op De Betteld

ZELHEM - De bekende Amerikaanse auteur dr. Neil T. Anderson met internationale bestsellers op zijn naam als 'Overwinning over de Duisternis' en 'De Bevrijder' verzorgt op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem van maandag 21 augustus tot en met zaterdag 26 augustus studies. Van maandag 21-8 t/m donderdag 24-8 zijn er 's morgens bijbelstudies op het vakantiepark. Het thema is 'Vrijheid in Christus'. Vrijdag en zaterdag sluit Anderson zijn bezoek aan De Betteld af met een conferentie over 'Overwinning op de duisternis'. Anderson behoort in Amerika tot de baptistengemeente.

Naast Andersons werk als schrijver, hij heeft meer dan 20 boeken op zijn naam staan, is hij oprichter en hoofd van 'Freedom in Christ Ministries'. Samen met zijn vrouw heeft hij meer dan twintig jaar ervaring in het bevrijdingspastoraat. Bij jongeren is hij ook geen onbekende meer. Tijdens Flevofestival 2006 zal hij ook spreken voor duizenden jongeren over de identiteit in Christus.

De bijbelstudies die Anderson op De Betteld verzorgt, beginnen voor de jeugd elke dag om 10.15 uur. Voor de volwassenen begint het om 10.45 uur. GeĂŻnteresseerden hoeven zich niet op te geven voor de stusies. Jong en oud is van harte welkom en de intree is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden om de kosten te dekken.

In samenwerking met de stichting 'Geboren om vrij te zijn' geeft Anderson aansluitend op de bijbelstudies de conferentie 'Overwinning op de duisternis'. Deze conferentie wordt vrijdag en zaterdag op De Betteld gehouden. Anderson laat dan vanuit de Bijbel en de praktijk zien dat de duisternis wijkt voor het licht en de leugen vlucht voor de waarheid. Hij is overtuigd dat de schaduwen van een traumatisch verleden kunnen verdwijnen door het licht van Jezus' evangelie. Ook deze conferentie is gratis en wordt met een collecte gefinancierd. Ze vindt elke dag plaats van 9.00 tot 16.00 uur.

Op De Betteld kan via de website www.betteld.nl of via de receptie (0314-627200) een verblijf geboekt worden in een chalet, een stacaravan of tourcaravan, in de herberg of met de eigen tent of caravan.

Meer informatie over de conferentie of het verblijf kan worden gevonden op www.betteld.nl. Mensen kunnen zich hier ook voor de conferentie opgeven.