Gemeente Geertruidenberg


Activiteiten toerisme & recreatie

Hieronder leest u de activiteiten toerisme & recreatie voor de komende tijd.

Stadswandeling Geertruidenberg 23 augustus - 3 september


- Stadswandeling met torenbeklimming Geertruidskerk 23 augustus;


- Stadswandeling met rondleiding stadhuis en demonstratie Bergsche Battery 3 september;

Locatie: Markt 46, Geertruidenberg, aanvang 14.00 uur, informatie: VVV tel. 517 689.


- Presentatie nieuwe fiets-/wandelbrochure 3 september

Wethouder Lida Verschuren presenteert deze middag de nieuwe fiets-/wandelbrochure `Langs Vestingwerken en verdedigingslinies'.Die middag zal de Bergsche Battery bovendien de geschiedenis doen herleven. Zij geeft dan een zo verantwoord mogelijke nabootsing van de stadsmilitie anno 1593. De presentatie van de brochure en demonstratie van de Bergsche Battery worden gehouden aan de Vestingwerken in de Kloosterstraat in Geertruidenberg. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.


- Rondvaarten door De Biesbosch t/m 27 augustus

2,5 Uur durende rondvaart door De Biesbosch. Op zondag, dinsdag, woensdag en donderdag om 14.00 uur. Locatie: Timmersteekade, Geertruidenberg. Meer info: http://www.durme-stadgeertruidenberg.nlof tel. 515 184.


- Vaar-fietstocht naar Woudrichem 21-28 augustus

Met de boot via De Biesbosch naar het mooie vestingstadje Woudrichem. De fiets gaat mee aan boord. Na uw bezichtiging van Woudrichem fietst u met bijgeleverde fietsroute terug naar Geertruidenberg. Alle maandagen in juli en augustus om 11.00 uur. Locatie: Timmersteekade, Geertruidenberg. Meer info: www.durme-stadgeertruidenberg.nl of tel. 515 184.


- VVV Geertruidenberg, uw vraagbaak

Voor fiets- en wandelroutes, het boeken van een arrangement, algemene informatie en al uw vragen. Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10.30-16.30 uur en zondag 11.30-16.30 uur. Locatie: Markt 46 in Geertruidenberg. Meer informatie tel. 517 689.