Ingezonden persbericht


Laatste kaarten A1GP Zandvoort in de verkoop!

Op woensdag 23 augustus om 12 uur Nederlandse tijd gaan de laatste 3.000 kaarten voor de A1GP op Circuit Park Zandvoort in de verkoop via www.a1gp.com . Voor diegenen die nog geen kaartje hebben weten te bemachtigen is dit nog een laatste kans om de openingsrace van het A1GP seizoen 2006/07 live mee te maken!

De kaartverkoop voor de A1GP op Zandvoort is in een recordtempo gegaan, binnen een paar weken na de bekendmaking van de race waren alle beschikbare tribunekaarten verkocht en ook op de duinkaarten liep het storm. In totaal zijn er voor het weekend van 1 oktober meer dan 100.000 kaarten verkocht.

De thuisrace van A1 Team Nederland, met Jos Verstappen, belooft een waar spektakel te worden, met een oranje zee langs het duinencircuit.

Inmiddels hebben de Nederlandse fans al een kort voorproefje gekregen van A1GP en A1 Team Nederland. Tijdens de Ultimate Masters op Zandvoort en de Rizla Racing Day op Assen gaf Jos Verstappen met de A1 Team Nederland auto spectaculaire demo's. Op het TT-circuit van Assen verbeterde Verstappen zelfs het baanrecord met een seconde.

Gisteren was Rotterdam aan de beurt. Jan Lammers en Jos Verstappen joegen hun A1 Team Nederland en A1GP auto's over het stratencircuit tijdens Bavaria City Racing. Do you not wish to receive email from us anymore?
Unsubscribe from the mailinglist by clicking this link.