Gemeente Terneuzen

wandelroute
Persbericht 22-08-2006

Natuur-informatiepanelen Scheldeboulevard en wandelroute

Woensdag 23 augustus worden een viertal natuur-informatiepanelen gepresenteerd en een wandelroute aangeboden aan de gemeente Terneuzen. Om 14.00 uur in Paviljoen Westkant, Scheldeboulevard 1 in Terneuzen, neemt wethouder J.M. van Schaik de informatiepanelen en de wandelroute in ontvangst.

De panelen op de Scheldeboulevard geven informatie over de aanwezige natuurwaarden van de Westerschelde en zijn ontwikkeld door Natuur&Zo i.s.m. Natuurbeschermingsvereniging De Steltkluut.

De nieuwe 8 km lange natuurwandelroute van Schelde naar stad loopt langs de Schelde en door een deel van de binnenstad van Terneuzen. Deze natuurwandelroute is een door Natuur&Zo uitgevoerde bewerking van een voor Stichting Het Zeeuwse Landschap uitgezette route. De VVV Zeeuws-Vlaanderen verzorgt de uitgave en de verspreiding.

Het programma op 23 augustus is als volgt:
13.30 uur: ontvangst in paviljoen Westkant, Scheldeboulevard 1 in Terneuzen
14.00 uur: toelichting door een vertegenwoordiger van de Steltkluut over De Schelde bij Terneuzen: ecologie en stad 14.10 uur: aanbieding wandelroute door Nynke van der Ploeg, directeur VVV Zeeuws-Vlaanderen en aanbieding natuur-informatiepanelen door Karel Leeftink, coördinator Natuur&Zo aan wethouder J.M. van Schaik 14.45 uur: wandeling van een deel van de wandelroute met aansluitend een hapje en drankje in paviljoen Westkant.

Noot aan de redactie:
U bent van harte welkom bij de overhandiging in Paviljoen Westkant in Terneuzen.

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie
Yvonne Wanders
Telefoonnummer: 0115 455 525

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl | disclaimer | copyright