Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 23 augustus t/m vrijdag 1 september 2006

Woensdag 23 augustus

07.30 uur
Wethouder Van 't Veld opent IKEA Amersfoort.

Locatie: Europaweg 101 te Amersfoort.

Donderdag 24 augustus

14.45 uur
Wethouder Eerdmans ondertekent samen met gedeputeerde de heer drs. J.P.J. Lokker, directeur-rentmeester van het Utrechts Landschap de heer M. Glastra en directeur van het Waterschap Vallei en Eem mevrouw G.E. Lenstra-van Doorn een samenwerkingsovereenkomst in het teken van de Ecologische Verbindingszone. Locatie: Bruggetje bij de kruising Barneveldse beek en Valleikanaal te Amersfoort.

19.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Eerdmans ontvangen nieuwe Nederlanders tijdens de naturalisatieceremonie. Locatie: Raadszaal, Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Zaterdag 26 augustus

10.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper neemt deel aan een wandeling over de Leusder Heide. Locatie: restaurant Bergzicht, Doornseweg 23 te Woudenberg.

12.00 uur
Wijkwethouder Hekman is aanwezig bij kleedjes- en activiteitenmarkt in Nieuwland. Locatie: Wijkcentrum De Boerderij in Nieuwland te Amersfoort.

13.00 uur
Wijkwethouder Hekman opent het Vijverfeest in Nieuwland en verricht de prijsuitreiking van de "mooist versierde fiets". Locatie: Vijver bij het winkelcentrum De Nieuwe Hof in Nieuwland te Amersfoort.

Maandag 28 augustus 2006

16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de start van het Amersfoortse studiejaar van de Hogeschool Utrecht. Wethouder Eerdmans is hierbij aanwezig. Locatie: St Joriskerk, Hof 1 te Amersfoort.

Woensdag 30 augustus 2006

16.00 uur
Burgemeester van Vliet-Kuiper is aanwezig bij de opening van de tentoonstelling CookingArt en ontvangt het eerste exemplaar van de Amerpoort Asvz Kunstagenda 2007. Locatie: Museum Flehite, Westsingel 50 te Amersfoort.

Donderdag 31 augustus

14.40 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij de opening van het Collegejaar van de Hogeschool Utrecht schooljaar 2006/2007. Locatie: Fort Voordorp, Voordorpsedijk te Groenekan.

15.00 uur
Wijkwethouder Van Daalen is aanwezig bij de onthulling van een herinneringsplaquette voor de verzetsgroep, die in de Tweede Wereldoorlog vanuit de Westerkerk aan de Dollardstraat heeft geopereerd. Locatie: gebouw Irene, Dollardstraat 58 te Amersfoort.

Vrijdag 1 september

09.00 uur
Wethouder Van Daalen geeft het startsein voor de wereldkampioenschappen hondenbehendigheidsport voor valide deelnemers en deelnemers met een handicap. Locatie: Sporthal Zielhorst, Trompetstraat 3 te Amersfoort.

---- --