USG People N.V.

Published: 09:21 23.08.2006 GMT+2 /Source: USG People NV /AEX: USG /ISIN: NL0000354470

United MarketPlace in korte tijd uitermate succesvol

Almere, 23 augustus 2006. In slechts twee jaar gebruiken al meer dan 20 klanten de tool United MarketPlace. Door het gebruik van deze webapplicatie bewerkstelligen zij daardoor dat de inkoop van flexibel personeel sneller, slimmer èn goedkoper wordt geregeld.

United MarketPlace is de jongste werkmaatschappij van het beursgenoteerde USG People. Daar waar de meeste werkmaatschappijen van USG People verschillende soorten van flexibel personeel leveren, heeft de jongste telg van USG People hele andere ambities.

United MarketPlace is dè digitale marktplaats voor flexibele arbeid. De innovatieve webapplicatie die door United MarketPlace en haar moedermaatschappij zelf is ontwikkeld, zorgt ervoor dat relaties op een snelle, transparante en kosteneffectieve wijze hun personeelscapaciteit kunnen afstemmen op de vraag.

United MarketPlace neemt een unieke plek in binnen de uitzendbranche. Ten tijde van de start van United MarketPlace werd nog niet voorzien in het zelfstandig door inleners kunnen beheren van de kosten voor flexibele arbeid. Middels het gebruik van United MarketPlace kunnen bedrijven inmiddels substantieel besparen op hun totale flexkosten, ongeacht bij welke leverancier zij personeel inlenen. Daarnaast kunnen de werkmaatschappijen van USG People met United MarketPlace hun relaties ook ondersteunen in het verder optimaliseren van het inkoopproces van flexibel personeel. Hierdoor kan het rendement op flexibel personeel verder worden verhoogd.

Klanten die inmiddels gebruik maken van United MarketPlace zijn onder meer Akzo Nobel, Welzorg en Siemens. Medio oktober verschijnt een cd-rom met testimonials van meerdere klanten van United MarketPlace. Op deze cd-rom zullen zij hun ervaringen met MarketPlace met u delen.

Wilt u deze cd-rom ontvangen of wilt u nadere informatie over United MarketPlace neemt u dan contact op met de heer Niels Nienhaus, algemeen directeur van United MarketPlace.

Contactinformatie
De heer Niels Nienhaus
Algemeen Directeur

+31 (0)36529 9751

Of bekijk onze website: www.UnitedMarketPlace.nl

Bezoek onze website: http://www.usgpeople.com