AutoRai

Opel maakt prijzen nieuwe Antara bekend

(8/23/2006)
Opel heeft de prijzen van de nieuwe Antara bekend gemaakt voor de Nederlandse markt. De Antara wordt leverbaar met twee benzinemotoren en één dieselmotor. Daarnaast is de Antara leverbaar in de uitrustingsniveaus Essentia, Enjoy en Cosmo. De prijslijst begint bij de Antara met de 2,4-liter motor (103kW/140pk) in Essentia-uitvoering, die een prijs heeft van 31.995 euro.
De Antara is vanaf het eerste uitrustingsniveau zeer compleet uitgerust. Zo beschikt de Essentia standaard over elektronisch gestuurde vierwielaandrijving en ESP, maar ook over airconditioning, een radio/CD/MP3 speler, mistlampen vóór, zilvergekleurde bodembeschermers vóór en achter, elektrisch bedienbare ramen vóór en achter, zilverkleurige dakrails, 12V aansluiting vóór, achter en in de laadruimte, en talloze opbergmogelijkheden. De laadruimte is voorzien van twee ruime opbergvakken en flexrails voor het FlexOrganizer(TM) systeem.

Naast de uitgebreide standaarduitrusting is er nog een aantal optiepaketten verkrijgbaar, zoals een Comfort pakket voor Enjoy en een Premium pakket voor Cosmo (met onder meer xenon koplampen en lederen bekleding). Tot de overige optiemogelijkheden behoren onder meer een DVD navigatiesysteem, een elektrisch schuifdak, telefoonvoorbereiding met Bluetooth en voicecontrol.
Opel dingt naar de status van meest succesvolle fabrikant op de markt van de middelgrote SUVâs, die tot voor kort vooral het actieterrein van niet-Europese merken was. Dankzij de samenwerking binnen GM's wereldwijde ontwikkelingsnetwerk werd een auto ontworpen met een onmiskenbaar unieke merkidentiteit, die zich onderscheidt door zijn sportieve design, zijn kwaliteitsinterieur en zijn dynamische chassisafstellingen. De Antara wordt medio februari bij de Nederlandse Opel-dealers verwacht.

BedrijfsautoRAI.nl
Graag jouw mening over autorai.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster