Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Besluit tot vaststelling containerlocatie in Hillesluis

De directeur Roteb maakt het volgende bekend:

Locatie voor inzamelen restafval
Namens het college van Burgemeester en Wethouders en gelet op artikel 4.2.4 en artikel 4.2.11 lid 3 van de Algemene Plaatselijke Verordening, alsmede gelet op het Besluit Afvalstoffen, is onderstaande locatie aangewezen voor een afvalcontainer ten behoeve van de inzameling van huishoudelijk restafval in de wijk Hillesluis (deelgemeente Feijenoord):

Locatienummer straat Container
39 Westerbeekstraat 1 ondergronds voor restafval

Vervanging
De afvalcontainer vervangt de container voor de inzameling van huishoudelijk papier op die locatie. Roteb plaatst de container binnenkort. Zodra het plastic van de ondergrondse container is verwijderd en de trommel is opengesteld, kunnen omwonenden hun huishoudelijk afval er direct ingooien. Zet geen afval naast de container. Milieucontroleurs van Stadstoezicht kunnen daarvoor een boete opleggen.

Inzage
Het getekende besluit ligt vanaf 24 augustus gedurende zes weken ter inzage bij:

* Roteb, receptie hoofdkantoor, Kleinpolderplein 5 in Rotterdam;
* deelgemeente Feijenoord, Maashaven O.z. 230, Rotterdam.

Bezwaar
Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen zes weken na de datum van publicatie een bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en bevat tenminste:

* de gronden van het bezwaar;

* naam en het adres van de indiener;

* de dagtekening;

* een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt.

Het is wenselijk tevens een kopie van dit besluit mee te zenden. Het bezwaarschrift moet naar de Algemene Bezwaarschriftencommissie, Postbus 70012, 3000 KP Rotterdam. Of per fax: (010) 8926300

Informatie
Voor meer informatie over de afvalcontainers kunt u bellen met Roteb, via het telefoonnummer 0800-1545.