Gemeente Berkel en Rodenrijs


Reconstructie Oranjebuurt
Oranjebuurt In augustus is binnen de Oranjebuurt gestart met de voorbereiding van een grondige reconstructie van de totale buitenruimte. De reconstructie omvat de vervanging van: riolering, bestrating, verkeersmaatregelen, groenvoorzieningen, openbare verlichting, straatmeubilair en speelvoorzieningen. In het najaar worden informatieavonden georganiseerd om de bewoners van de Oranjebuurt te informeren over de nieuwe riolering. Tijdens deze informatieavonden worden tevens de wensen van de bewoners geïnventariseerd over de nieuwe inrichting.

Onlangs hebben de voorbereidingen van de herstelwerkzaamheden aangevangen. Ter voorbereiding van de rioolreconstructie is onlangs een bodemonderzoek op wijkniveau uitgevoerd. Een dergelijk onderzoek is wettelijk verplicht en wordt uitgevoerd om de kwaliteit van de bodem te bepalen. Daarnaast zijn offertes opgevraagd voor het ontwerpen van de riolering.
De uitvoering van de rioleringswerkzaamheden start in het voorjaar van 2007. Via deze site wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de werkzaamheden bij u in de Oranjebuurt.

Voor vragen over dit project kunt u terecht bij: dhr. A. Bouwmans, telefoon: 010- 5140734, of dhr. J. Romeijnders, telefoon: 010 - 5140706, of per e-mail: oranjebuurt@berkelenrodenrijs.nl.

Laatste wijziging website: 23 augustus 2006
Copyright © 2003-2006 Gemeente Berkel en Rodenrijs