Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SUPERSJIEK VAKANTIEVIEREN IN UNIEKE KRISTAL-CHALETS

OVERNAME CLUB SKI SPORTIEF DOOR WENS CHALETS

Baarn, augustus 2006 ­ Wens Chalets is in heel Europa bekend dankzij haar ijzersterke catered chaletformule. Door de overname van de wintersportspecialist Club Ski Sportief met vier uniek mooie chalets in de Franse Alpen, biedt Wens Chalets in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië nu meer dan 560 bedden aan, in bijna dertig catered chalets. Daarvan behoren een paar tot de categorie Kristal-chalets: superchalets met ofwel een vijfsterren service of op een 'ski-in & ski-out-locatie' gelegen. Skiën en snowboarden vanuit en tot aan uw chalet. Product manager Jeanet de Vries: "Wij zijn erg enthousiast over onze aankoop van Club Ski Sportief. Hiermee bieden wij de Franse vakantieliefhebbers wat extra chalets op toplocaties."

Alles naar Wens

De verzorging bij Wens Chalets is bijna te mooi voor woorden. U wordt bij aankomst in uw eigen chalet als een prins ontvangen. Het haardvuur brandt, er staat een drankje klaar, de bedden zijn opgemaakt, de kok(kin) heeft een diner bereid en u kunt desgewenst meteen aanzitten aan een goed driegangen diner. De chaletstaf geeft u alle informatie en tips over skigebied en ­lessen en waar u eventueel ski- en snowboardmateriaal kunt huren. Na het diner zorgt de staf voor de afwas en de schoonmaak en 's ochtends staat er in de eetkamer weer een uitgebreid ontbijtbuffet. De staf zorgt voor verse koffie en thee! Terwijl de gasten gaan skiën wordt het chalet tiptop in orde gemaakt. Wens Chalets betekent relaxt vakantievieren met de voordelen van een hotelservice en tegelijkertijd de vrijheid van het verblijf in een eigen chalet.

Kristal-chalets

Nieuw dit jaar bij Wens Chalets is de formule Kristal-chalets in Oostenrijk en Frankrijk. Dit zijn vijf extra bijzondere chalets, die een nog luxueuzere en uitgebreidere service bieden óf op een toplocatie liggen. Extra service wil zeggen ontvangst met een hapje en een drankje bij de haard of op het terras van uw chalet. Soms zelfs met jacuzzi of sauna! Geen eigen handdoeken mee, daar zorgt de chaletstaf voor. Het is alsof u in een super-de-luxe vijfsterrenhotel verblijft met de 'cosyness' van een eigen chalet. Écht vakantie dus. Kristal-chalets staan onder meer in Dienten in Oostenrijk en de Franse beroemde skioorden als Avoriaz, Morzine (Portes du Soleil), Les Arcs/La Plagne en in Les Menuires (Les Trois Vallees). In de nieuwe brochure van Wens Chalets 2006/2007 kunt u alle ins & outs van de voorzieningen en locaties in Zwitser-land, Oostenrijk, Italië en Frankrijk van Wens Chalets vinden. Oók de Kristal-chalets.

All-inclusive

De beginnende of doorgewinterde skiliefhebber kan bij Wens Chalets online reserveren. Zowel het boeken van complete chalets als losse kamers. De gast weet dan meteen en precies wat de kosten zijn: niet meer en niet minder. Alles is inbegrepen. Duidelijkheid en helderheid troef!

Voor meer informatie over het concept van Wens Chalets en de nieuwste brochure, zie www.wenschalets.nl/ www.wenszakelijk.nl of bel 035 543 66 77. Wens chalets is dertig jaar aanbieder van wintersportaccommodatie volgens de catered chalet-formule, waarbij ontbijt en diner door Nederlandssprekende staf worden verzorgd en bij de huurprijs van het chalet zijn inbegrepen. Dit geldt bij een aantal chalets ook voor de kinderopvang. Het concept is volledig all-in; ook bier, wijn en frisdranken zijn inclusief.