Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 15 augustus 2006 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Incl. aanpassing akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 8 augustus 2006

2. Best.secr Uitnodiging t.b.v.herdenkings- Beslissen wie gaat. Burg. en weth. Hendriks plechtigheid Airborne-monument op 17 gaan. sept. as.

3. BEZ-BV Jaarverslag brandweerzorg en 1. het jaarverslag over 2005 vaststellen; Akkoord. rampenbestrijding 2005. 2. het verslag ter kennisname aanbieden aan de raad en de commandant van de hulpverleningsdienst Brabant- Noord.


4. PBZ-BW Windturbine Locatie Koeveringsedijk. Kennisnemen van: 1t/m 3 akkoord.
1. het schrijven van DGS-fractie en mededelen dat de 1e 4. pers actief informeren. fase van het TNO onderzoek is afgerond en dat er, overeenkomstig eerdere besluitvorming van de raad, in afwachting van een concrete aanvraag om bouwvergunning voor de realisatie van 4 windturbines geen procedure tot wijziging van het bestemmingsplan zal worden opgestart. Tevens mededelen dat in verband met de lopende onderzoeken er geen aanleiding bestaat om de besluitvorming ten aanzien van de windturbine locatie in heroverweging te nemen;
2. de (voorlopige) resultaten van het TNO onderzoek;
3. het universitair promotieonderzoek van dhr.v.d. Berg.


5. PBZ-BW Verzoek mantelzorg fam. Huijberts-v.d. 1. binnenplanse vrijstelling weigeren; 1. akkoord; Tillaart, Roest 9. 2. instemmen met concept-brief. 2. brief aanpassen.


6. SLZ-EVO "Culturele Marktplaats". Instemmen met het vervroegd overdragen van de Akkoord. coördinatie van de Culturele Marktplaats" aan SKOSO, Stichting voor Katholiek Onderwijs Sint-Oedenrode.
7. BEZ-BV Voorstel tot vaststellen gemeentelijk 1. rampenplan 2006 vaststellen en per 1-9-2006 in Akkoord. rampenplan 2006. werking laten treden;

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 15 augustus 2006 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. 2. het vastgestelde rampenplan ter toetsing toezenden aan GS en CDK van de Provincie Noord-Brabant; 3. het rampenplan ter kennisname aanbieden aan de raad.


8. OSZ-PZ Wijzigingen CAR/UWO. CAR/UWO wijzigen conform de aanbeveling in de Akkoord. circulaires van het LOGA.
9. PBZ-BW Bestemmingsplan Sint-Oedenrode Zuid. Kennisnemen van de mededeling Raad van State dat Akkoord. beroep is ingesteld.