Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 08-08-2006 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 01- 08-2006

2. BEZ-BV Verordening Brandweerzorg en De verordening brandweerzorg en rampenbestrijding Akkoord. rampbestrijding. vaststellen.
3. OSZ-JZ Beslissing op bezwaar tegen opgelegde Het bestreden besluit te handhaven onder opneming van Akkoord. verplichting tot herplant van 40 een nieuwe begunstigingstermijn. populieren.

4. OSZ-JZ Beslissing op bezwaar tegen Het bestreden besluit te handhaven. Akkoord. herplaatsingsbesluit.

5. OSZ-JZ Beslissing op bezwaar tegen Het bestreden besluit te handhaven. Akkoord. aankondiging korting op de subsidie 2008.

6. PBZ-BB Deelname aan experiment "Stemmen in 1. deelnemen aan het experiment; Akkoord. een willekeurig stemlokaal". 2. daarvoor de vereiste goedkeuring vragen aan de raad.


7. PBZ-WIZ Jaarverslag 2005 uitvoering Wet Werk Jaarverslag 2005 en 4e kwartaal WWB 2005 en de Akkoord. en bijstand en 4e kwartaal. daarbij vermelde conclusies.
8. PBZ-WIZ Formatie voorbereiding/uitvoering Instemmen met uitbreiden van formatie binnen taakveld Akkoord. nieuwe taken WMO per 1-1-2007. WIZ ten behoeve van voorbereiding en uitvoering van nieuwe taken WMO per 1-1-2007.
9. SLZ-EVO Jaarrekening 2005 Instituut Pieter 1. In te stemmen met de jaarrekening 2005 van Instituut Akkoord. Brueghel. Pieter Brueghel. 2. De budgetsubsidie 2005 vast te stellen op een bedrag van 64.112,00. 3. De gemeenteraad van de voorgaande punten kennis te laten nemen.
10. OSZ-PZ Wijziging CAR/UWO De CAR/UWO te wijzigingen zoals wordt aanbevolen in de Akkoord. bijgevoegtde circulaires van het LOGA.
11. PBZ-WIZ Opiërende notitie Wet Maatschappelijke 1. In te stemmen met de opiniërende notitie Wet Akkoord. Ondersteuning (WMO). Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en de bijbehorende aanbiedingsbrief. 2. De opiniërende notitie WMO ter kennisname aan te bieden aan de gemeenteraad.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 08-08-2006 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. 3. De opiniërende notitie WMO gelijktijdig om reactie voor te leggen aan de Regionale Klankbordgroep WMO, de Regionale Adviesraad Ouderenbeleid en het lokale cliëntenplatform WMO. 4. In te stemmen met het voorstel aan het Presidium om aan de hand van de opiniërende notitie WMO in een aparte bijeenkomst in september (zie bijgevoegde memo). 5. de notitie WMO-prestatievelden maatschappelijke opvang, OGGZ en verslavingsbeleid te kennisname aan te bieden aan de gemeenteraad.