Politie Zeeland


---


O-3177-2006 Aanrijding in Kapelle
Op de A58 bij Kapelle vond dinsdag om 21.15 uur een aanrijding plaats.
Een 22-jarige automobiliste uit Kapelle reed vanaf de oprit 's-Gravenpolder de A58 op, in de richting van Vlissingen. Achter haar, op de A58, reed een 58-jarige man uit Middelburg. Toen de vrouw van rijstrook wisselde, liet zij de Middelburger niet voorgaan. Tussen hen ontstond een aanrijding waardoor de accu vanonder de auto van de vrouw viel. Een 36-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal reed over de accu. Alledrie de auto's raakten beschadigd.

O-3178-2006 Gordel- / snelheidscontrole Oosterschelderegio
Dinsdag werd tussen 08.00 en 17.30 uur gordel- / snelheidscontrole gehouden op de volgende locaties: gordelcontrole op de 's-Gravenpolderseweg, de Anthuny Fokkerstraat en de Oranjeweg in Goes, de A58 bij Kruiningen, de Oude Dijk in Kortgene. De Westhavendijk in Wilhelminadorp en de Oude Rijksweg in Rilland. De snelheidscontrole werd gehouden op de Oost-Westweg in Wissenkerke.
Van de ongeveer 500 passanten werden 18 bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel. Van de 65 passanten op de Oost-Westweg werd er 1 bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid.

Z-3179-2006 Aanrijding in Terneuzen
In de Serlippensstraat raakte woensdag om 08.15 uur een 32-jarige fietsster uit terneuzen bij een aanrijding gewond.
Een 48-jarige Terneuzense automobilist reed over de Serlippensstraat, komende uit de richting van de Zuidlandstraat. Voor hem fietste de vrouw over de fietsstrook van de rijbaan. De automobilist, die verblind werd door de zon, reed de vrouw van achteren aan. Zij raakte gewond aan haar schouder en werd naar het ziekenhuis in haar woonplaats gebracht. De auto en de fiets werden beschadigd.

O-3180-2006 Eenzijdig ongeval in Tholen
Op de Postweg in Tholen reed woensdag om 10.40 een 20-jarige Thoolse automobiliste tegen een boom.
Zij reed in de richting van Poortvliet en verloor de controle over haar voertuig. Hierdoor botste zij tegen een bermpaal en tegen een boom. Vervolgens kwam zij met haar voertuig ondersteboven in de sloot tot stilstand. De vrouw is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. De auto werd geheel vernield, de boom en de bermpaal raakten beschadigd.

O-3181-2006 Diefstal uit auto
Afgelopen nacht werd uit een auto, die geparkeerd stond aan de Oude Werf in Tholen, de volgende goederen gestolen.
De radio, een sleep- en startkabel, een verbandtrommel, een lampenset, een calculator, een paraplu en een lifehammer. De waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele honderden euro's.

---- --