Ingezonden persbericht


HKS Scrap Metals verwelkomt nieuwe algemeen directeur

s Gravendeel, 23 augustus 2006 - Kees Heuvelman wordt per 1 oktober 2006 de nieuwe algemeen directeur van HKS Scrap Metals BV. Hij volgt hiermee Gideon Overwater op, die het bedrijf vijf jaar leidde vanuit voormalig eigenaar SHV Holdings. De heer Heuvelman is geen onbekende voor HKS Metals. Eerder was hij al regiomanager van de vestiging in Amsterdam en manager van West-Nederland.

Kees Heuvelman begon zijn carrière bij HKS Metals in 1986. De afgelopen jaren speelde hij een belangrijke rol in het management van HKS Metals en bij moedermaatschappij TSR Recycling Group. Van 2000 tot 2002 was Heuvelman vestigingsmanager van HKS Metals in Amsterdam. In 2002 en 2003 was hij manager van regio Zuidwest-Duitsland voor TSR Recycling Group en daarna regiomanager West-Nederland voor HKS Metals. In 2005 werd Heuvelman benoemd tot managing director van Euroscrap Alliance BV, de handelsorganisatie van TSR Recycling Group.

Heuvelman neemt als algemeen directeur van HKS Metals het stokje over van Gideon Overwater. Overwater was algemeen directeur sinds februari 2001. Hij voerde deze functie uit in dienst van eigenaar SHV Holdings. SHV Holdings maakte op 2 augustus 2006 bekend zijn Europese schrootactiviteiten te verkopen. HKS Metals komt daarmee in handen van een consortium bestaande uit Remondis, Gronimet en Alfa Acciai. Gideon Overwater zal een nieuwe functie binnen SHV Holdings gaan uitoefenen.

Over HKS Scrap Metals BV

HKS Scrap Metals BV, in de markt bekend onder de handelsnaam HKS Metals, is de toonaangevende onderneming op het gebied van recycling van zowel ferro als non-ferro metalen. HKS Metals heeft haar hoofdzetel in s Gravendeel en vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Eindhoven, Hengelo en Zwartsluis. Met ruim 180 medewerkers realiseert HKS Metals een jaarlijkse omzet van ruim 300 miljoen Euro.