ISS Hygiène Services Luxembourg koopt MISTRAL
Op 21 augustus 2006 kocht ISS Hygiène Services Luxembourg het bedrijf Mistral.

ISS Hygiène Services Luxembourg heeft, met het oog om haar klanten dagelijks een professionele dienstverlening aan te reiken op gebied van Ontsmetting, Ontratting en Ongediertebestrijding, het bedrijf Mistral gekocht.
Mistral staat op de Luxemburgse markt bekend voor zijn efficiëntie en punctualiteit in een domein waar professionalisme en ervaring hand in hand gaan met veiligheid en welzijn. De samensmelting met ISS kon dan ook niet uitblijven.
Vandaag bieden deze twee ondernemingen hun gecombineerde diensten aan een dagelijks groter wordend klantenbestand aan.
"In deze tijden van risico's op griepvirussen, blauwe tong of andere, zijn hygiëne, ontsmetting en preventie de enige zekerheden voor de bevolking. We moeten, vertelt Olivier Fenaux - Afgevaardigd Beheerder van ISS, in staat zijn om onze partners optimaal bij te staan en te helpen om hun werkmiddelen in stand te houden."

Over Mistral: Opgericht in 1981 door Dhr. en Mevr. Frank - Linster en telt 5 medewerkers. Vandaag bereikt het bedrijf meer dan 200 klanten waaronder Openbare Instellingen en ziekenhuizen in Luxemburg en het buitenland. Ook de voedingsmiddelindustrie en privé-personen doen geregeld beroep op het bedrijf. Het huidige management en de bedienden blijven actief in de groep en rapporteren aan directeur Guy Mansy.

Over ISS Luxembourg: ISS Facility Services Luxembourg telt ongeveer
1.000 medewerkers en is exclusief dienstenleverancier aan meer dan 400 ondernemingen, openbare instellingen en instanties. De omzet bedraagt in 2005 meer dan 15 miljoen euro, het bedrijf situeert zich op de 27ste plaats van Luxemburgse werkgevers.

Over ISS Group International:
De groep ISS is een van de wereldleiders in Facility Services. De omzet bedraagt meer dan 6,24 miljard euro in 2005 en de Groep telt ongeveer 350.000 medewerkers in 47 landen in Europa, Azië, Latijns-Amerika en Australië.

Perscontact:

ISS Luxembourg: http://www.iss.lu
ISS Group: http://www.issworld.com
ISS: Rue Christophe Plantin, 5
L-2339 Gasperich.
Tel : 42.46.20.1
Fax : 42.46.20.20

Email : walter.kestens@be.issworld.com