Ingezonden persbericht


verontschuldigingen van thrustmaster :
geen knipperlicht op rallye gt force feedback pro clutch edition!

Thrustmaster, Rennes, 23 augustus 2006 ­ Thrustmaster kondigt met trots 's werelds eerste Force Feedback-racestuur aan waarmee de gebruiker zelf zijn rijstijl kan kiezen (5 assen/3 pedalen): de Rallye GT Force Feedback Pro Clutch Edition, een stuur dat zo volledig uitgerust is dat de gebruiker zelfs geen knipperlicht zal vinden...

Na de uiterst positieve commentaren op het RGT FFB Pro - het eerste stuur met 5 assen op de markt - verricht Thrustmaster opnieuw baanbrekend werk met de RGT FFB Pro Clutch Edition met 3 pedalen. Dit meest recente stuur bevat alle knowhow ter zake van Thrustmaster, het videogameaccessoiremerk van de Groep Guillemot, en voldoet aan uiterst strenge technische vereisten.

Een lijst van alle nieuwe opties van het stuur:
Nieuwe volwaardige sequentiële versnellingsknop, 2 nieuwe versterkte sequentiële hendels aan het stuur, 2 progressieve hendels aan het stuur, Force Feedback en een riemgestuurd schakelsysteem met een nieuwe metalen ring.... en nu ook 3 pedalen, die alle 3 verstelbaar zijn! Qua uitrusting en realisme kan een PC-stuur moeilijk beter scoren. De RGT FFB Pro Clutch Edition staat borg voor reële rijsensaties: gebruik de rempedaal met natuurlijke weerstand, duw de koppelingspedaal in, voer evenwichtig powerslides uit, neem in volle vaart bochten en neem voorsprong op uw tegenstrevers... U kunt zelfs de motor doen afslaan zoals in een echte raceauto! Met de 5 progressieve assen kan de gebruiker het binnenzicht vanaf de cockpit progressief gebruiken, net zoals een progressieve handrem. Kortom: er zijn tal van kleine voordelen die de rijervaring zullen verbeteren, met ongelofelijke levensechte sensaties.

Kies zelf uw rijstijl:
Om zowel de meest veeleisende simulatiegamers als beginnende chauffeurs de mogelijkheid te bieden om het beste van zichzelf te geven afhankelijk van hun ervaring, kunnen de gebruikers met de RGT Pro Clutch Edition kiezen tussen rijden met 5 assen en 4 assen met 3 pedalen. De selectie is heel eenvoudig, via een schakelaar aan de achterkant van de stuurbasis. De gebruikers kunnen ook beslissen of ze rijden met of zonder Force Feedback, via een knop op het stuur. En nog een snufje voor de gebruiker: de mogelijkheid om de pedalen te verstellen door de bovenkant van de pedaal om te keren om te remmen met 'hiel-en-teen'!

Adembenemend realisme verzekerd:
De talloze functies, de volledige uitrusting en de kwaliteit van de gebruikte materialen zijn stuk voor stuk aspecten van de RGT FFB Pro Clutch Edition die voldoen aan de normen inzake realisme en volledige onderdompeling die Thrustmaster zelf bepaald heeft. De gamers kunnen niet alleen het maximum halen uit nieuwe racegames, ze kunnen ook hun oude games op een gloednieuwe en realistischere manier en met sterkere sensaties herontdekken, dankzij de 3 pedalen of de 5 assen. De RGT FFB Pro Clutch Edition zal in de eindejaarsperiode van 2006 verkrijgbaar zijn voor de aanbevolen verkoopprijs van ¤ 129 incl. btw.

Ontdek het volledige productassortiment van Thrustmaster op www.thrustmaster.com

Contactpersoon voor de media

Luc Gyzels
Outsource Marketing & Communications
Tel: +32 (0)2 451 00 05
Mob : +32 (0)477 93 92 88
Luc.gyzels@outsource.be

Belinda Delys
Outsource Marketing & Communications
Tel: +32 (0)2 451 00 15
Mob: +32 (0)475 95 00 91
Belinda.delys@outsource.be

Thrustmaster

Thrustmaster is in 1992 opgericht en heeft een uitstekende reputatie op het gebied van het ontwerpen en ontwikkelen van de ultieme accessoires voor vlieg- en racesimulaties. Door de technologie- en marketingkennis kan Thrustmaster allerlei accessoires voor pc- en consolegames bieden, waaronder randapparaten die onder een Xbox®-licentie zijn ontwikkeld. Dankzij licentieovereenkomsten met prestigieuze merknamen als Ferrari®, Top Gun® en Splinter Cell® alsmede een nauwe samenwerking met de Amerikaanse luchtmacht kan Thrustmaster perfect aangepaste, innovatieve accessoires bieden aan gamers overal ter wereld. Het bedrijf maakt sinds 1999 onderdeel uit van Guillemot Corporation. Guillemot Corporation ontwerpt en fabriceert hardware en accessoires voor interactief entertainment. Onder de merknamen Hercules en Thrustmaster brengt de groep een gevarieerd aanbod aan producten op de markt. De Guillemot Corporation Group, die sinds 1984 actief is in deze markt, is momenteel aanwezig in twaalf landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en het Verre Oosten, en distribueert producten in 45 landen wereldwijd. De groep heeft als missie om innovatieve, kwalitatief hoogstaande producten te bieden waarmee gamers betere prestaties kunnen leveren en waaraan alle eindgebruikers meer plezier beleven. Guillemot Corporation is genoteerd aan de aandelenbeurs van Parijs, ISIN-code FR00066722. Raadpleeg onze website

Ingezonden persbericht