Ingezonden persbericht


THRUSTMASTER KONDIGT ASSORTIMENT MINIGAMEPADS AAN, WAARONDER S'WERELDS EERSTE DRAADLOZE '2 in 1' MINIGAMEPAD MET TRILEFFECTEN!

Thrustmaster, Rennes, 23 augustus 2006 ­ Thrustmaster breidt zijn aanbod voor de gamepad-markt uit met de lancering van een nieuw assortiment: de T-Mini-reeks. Met dit nieuwe assortiment doet Thrustmaster, het merk van videogameaccessoires dat deel uitmaakt van de Groep Guillemot, zijn intrede in het segment van de minigamepads, en dit met maar liefst vier nieuwe producten, waaronder twee exclusieve draadloze modellen.

Een logische evolutie

"Onze intrede op de markt van de minigamepads is geen toeval maar eerder een reactie op belangrijke contextuele ontwikkelingen", aldus Gilles Raulet, Gaming Products Development Director. "Wij stelden voornamelijk vast dat er veel meer jonge gamers zijn, en een toenemend aantal vrouwelijke gamers. In termen van ergonomie hebben deze veranderingen een invloed: de handen van veel mensen die games spelen, zijn nu kleiner. Gamepads die door deze gamers gemakkelijk gebruikt kunnen worden, zijn dan ook een absolute noodzaak. Ook de gewoonten van de gamers veranderen: ze hebben nu de gewoonte te spelen op de gameconsole of de PC van een vriend, maar om competitief te blijven gaat er toch niets boven het gebruik van uw normaal gamepad? Een compact en gemakkelijk mee te nemen gamepad is dan ook een groot pluspunt."

Compacte buitenkant, krachtige binnenkant: adembenemende ergonomie! De T-Mini-gamepads zijn echt sterke staaltjes van krachtige technologie. Dit lijkt misschien ongelofelijk, gezien het compacte formaat van de T-Mini Wireless 2 in 1 Rumble Force, 's werelds eerste draadloze '2 in 1' gamepad met trileffecten: het gamepad werd ontworpen in de Verenigde Staten en werd getest door 500 internationale gamers. Het is resoluut modern en werd speciaal ontwikkeld om een perfecte ergonomie te garanderen, zoals bevestigd wordt door gamers met zowel kleine als grote handen. Alles is ook uitgevoerd in miniformaat: alle knoppen en ministicks zijn gemakkelijk toegankelijk, zonder risico dat de gamer per ongeluk een andere knop aanraakt. Het comfort van de gamers wordt verzekerd door met rubber beklede hendels, wat echt uitzonderlijk is in dit marktsegment. Dit is ook het eerste volledig programmeerbare gamepad op de markt. Alle knoppen, ministicks en D-Pad-richtingen kunnen immers anders ingesteld worden via de exclusieve MAPPING-knop. Bovendien zijn alle modellen van het T-Mini- gamepad compatibel met zowel PC als PlayStation® 2.

Een volledig assortiment op het moment van de lancering:

De lancering van de T-Mini-gamepads belooft alvast spectaculair te worden. Er is al vanaf de lancering een groot assortiment van niet minder dan 4 verschillende modellen beschikbaar:


* T-Mini 2 in 1: beschikbaar vanaf midden oktober voor de aanbevolen verkoopprijs van ¤ 14,99 incl. btw
* T-Mini 2 in 1 Rumble Force: beschikbaar vanaf midden oktober voor de aanbevolen verkoopprijs van ¤ 19,99 incl. btw
* T-Mini Wireless 2 in 1: beschikbaar vanaf eind oktober voor de aanbevolen verkoopprijs van ¤ 24,99 incl. btw
* T-Mini Wireless 2 in 1 Rumble Force: beschikbaar vanaf eind oktober voor de aanbevolen verkoopprijs van ¤ 29,99, incl. btw

Ontdek het volledige productassortiment van Thrustmaster op www.thrustmaster.com

Contactpersoon voor de media

Luc Gyzels
Outsource Marketing & Communications
Tel: +32 (0)2 451 00 05
Mob : +32 (0)477 93 92 88
Luc.gyzels@outsource.be

Belinda Delys
Outsource Marketing & Communications
Tel: +32 (0)2 451 00 15
Mob: +32 (0)475 95 00 91
Belinda.delys@outsource.be

Thrustmaster

Thrustmaster is in 1992 opgericht en heeft een uitstekende reputatie op het gebied van het ontwerpen en ontwikkelen van de ultieme accessoires voor vlieg- en racesimulaties. Door de technologie- en marketingkennis kan Thrustmaster allerlei accessoires voor pc- en consolegames bieden, waaronder randapparaten die onder een Xbox®-licentie zijn ontwikkeld. Dankzij licentieovereenkomsten met prestigieuze merknamen als Ferrari®, Top Gun® en Splinter Cell® alsmede een nauwe samenwerking met de Amerikaanse luchtmacht kan Thrustmaster perfect aangepaste, innovatieve accessoires bieden aan gamers overal ter wereld. Het bedrijf maakt sinds 1999 onderdeel uit van Guillemot Corporation. Guillemot Corporation ontwerpt en fabriceert hardware en accessoires voor interactief entertainment. Onder de merknamen Hercules en Thrustmaster brengt de groep een gevarieerd aanbod aan producten op de markt. De Guillemot Corporation Group, die sinds 1984 actief is in deze markt, is momenteel aanwezig in twaalf landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en het Verre Oosten, en distribueert producten in 45 landen wereldwijd. De groep heeft als missie om innovatieve, kwalitatief hoogstaande producten te bieden waarmee gamers betere prestaties kunnen leveren en waaraan alle eindgebruikers meer plezier beleven. Guillemot Corporation is genoteerd aan de aandelenbeurs van Parijs, ISIN-code FR00066722. Raadpleeg onze website