Ingezonden persbericht


NAJAARSASSORTIMENT VAN THRUSTMASTER: EEN ECHTE 'PACKMANIA'

Thrustmaster, Rennes, 23 augustus 2006 ­ Voor het najaar van 2006 biedt Thrustmaster pakketten aan voor PlayStation Two®, PSP(TM) en DS(TM) Lite. De pakketten hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid, vooral dankzij hun eigen, specifiek design. Het zijn doeltreffende oplossingen waarmee consumenten het maximum kunnen halen uit één of meer specifieke aspecten van de bijhorende consoles.

Voor PlayStation Two ®: een multifunctioneel totaalpakket Thrustmaster zal eigenaars van een PlayStation Two® verwennen met het 'T-Mega Pack'. In de staander met blauwe achtergrondverlichting staat de console stabiel in een verticale positie. De staander is uitgerust met een Aan/Uit-schakelaar, waardoor gebruikers de console kunnen uitschakelen als ze niet gebruikt wordt, in plaats van ze in stand-by te laten staan. Het T-Mega Pack bevat ook het meest gebruikte accessoire: een trillend analoog gamepad met een uitgesproken jong design. Tot slot werd ook aan de liefhebbers van autoracegames gedacht: een compact stuur met twee digitale hendels aan het stuur en progressieve pedalen vervolledigen het pakket. Het T-Mega Pack zal vanaf oktober 2006 verkrijgbaar zijn voor de aanbevolen verkoopprijs van ¤ 34,99 incl. btw.

Voor PSP(TM): een fantastisch audiopakket met een exclusief hoogtechnologisch design! Thrustmaster's 'T-Pack' voor PSP(TM) staat helemaal in het teken van het geluid op de console en streeft drie doelstellingen na: luistercomfort, uitwisseling en versterking. Het eerste element van het pakket is een verstelbare hifi stereohoofdtelefoon met een gestroomlijnd design, die rond de nek of op het hoofd kan worden gedragen. De gebruikers zullen onmiddellijk het luistercomfort ervaren. Om een vriend te laten meegenieten van het geluid van de PSP, bevat het T-Pack ook een extra stereo-oortelefoon. Dankzij de meegeleverde splitter met twee hoofdtelefoonaansluitingen kunnen de gebruikers samen luisteren. De splitter is ook een versterker voor de audio-uitvoer van de PSP: het geluid is dubbel zo luid als de gebruiker alleen luistert, en gewoon als twee gebruikers luisteren. De splitter is ook uitgerust met verschillende regelaars (volume, afspelen, pauze en nummerselectie). Het T-Pack zal vanaf oktober 2006 verkrijgbaar zijn voor de aanbevolen verkoopprijs van ¤ 24,99 incl. btw.

Voor DS(TM) Lite: Fashion Victims: 'Alleen voor meisjes’ Bij het ontwerp van dit type van accessoires wordt het design al te vaak over het hoofd gezien. Daarom heeft Thrustmaster beslist om samen met ontwerpers unieke accessoires te ontwikkelen die geïnspireerd zijn op de huidige modetrends en die gebruikers met trots zullen dragen en laten zien. Thrustmaster kondigt met het 'T-Pack Girls' voor DS(TM) Lite dan ook een pakket aan voor de ultieme 'fashion victims' onder de jonge vrouwelijke eigenaars van een DS(TM) Lite. Dit pakket is een totaaloplossing om de draagbare console overal mee te nemen en te gebruiken. Het pakket bevat een minihandtas in jeans van de hand van een ontwerper. In deze handtas kan de DS(TM) Lite meegenomen worden, samen met onmisbare accessoires zoals een oortelefoon, een versierde stilet enz. Het T-Pack bevat ook alle essentiële onderdelen, zoals een lader met achtergrondverlichting, een USB-laadkabel, een stofwerende beschermingskit en twee schermfolies die bescherming bieden tegen krassen.

De tas is voorzien van een schouderriem, ook in een heel trendy kleur, waaraan Thrustmaster een etui heeft bevestigd voor accessoires of een mobiele telefoon. Een laatste leuk snufje zijn de 8 overdrukplaatjes die de gebruikers eender waar kunnen aanbrengen. Het 'T-pack Girls' voor DS(TM) Lite zal vanaf oktober 2006 verkrijgbaar zijn voor de aanbevolen verkoopprijs van ¤ 29,99 incl. btw.

Ontdek het volledige productassortiment van Thrustmaster op www.thrustmaster.com

Contactpersoon voor de media

Luc Gyzels
Outsource Marketing & Communications
Tel: +32 (0)2 451 00 05
Mob : +32 (0)477 93 92 88
Luc.gyzels@outsource.be

Belinda Delys
Outsource Marketing & Communications
Tel: +32 (0)2 451 00 15
Mob: +32 (0)475 95 00 91
Belinda.delys@outsource.be

Thrustmaster

Thrustmaster is in 1992 opgericht en heeft een uitstekende reputatie op het gebied van het ontwerpen en ontwikkelen van de ultieme accessoires voor vlieg- en racesimulaties. Door de technologie- en marketingkennis kan Thrustmaster allerlei accessoires voor pc- en consolegames bieden, waaronder randapparaten die onder een Xbox®-licentie zijn ontwikkeld. Dankzij licentieovereenkomsten met prestigieuze merknamen als Ferrari®, Top Gun® en Splinter Cell® alsmede een nauwe samenwerking met de Amerikaanse luchtmacht kan Thrustmaster perfect aangepaste, innovatieve accessoires bieden aan gamers overal ter wereld. Het bedrijf maakt sinds 1999 onderdeel uit van Guillemot Corporation. Guillemot Corporation ontwerpt en fabriceert hardware en accessoires voor interactief entertainment. Onder de merknamen Hercules en Thrustmaster brengt de groep een gevarieerd aanbod aan producten op de markt. De Guillemot Corporation Group, die sinds 1984 actief is in deze markt, is momenteel aanwezig in twaalf landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en het Verre Oosten, en distribueert producten in 45 landen wereldwijd. De groep heeft als missie om innovatieve, kwalitatief hoogstaande producten te bieden waarmee gamers betere prestaties kunnen leveren en waaraan alle eindgebruikers meer plezier beleven. Guillemot Corporation is genoteerd aan de aandelenbeurs van Parijs, ISIN-code FR00066722. Raadpleeg onze website