Gemeente 's-Hertogenbosch

23-08-2006
Herziening bestemmingsplan Binnenstad

De Binnenstad is een complex gebied. Om die reden is, vóórdat het formele traject begint, een tussenmoment ingevoerd. De kaarten (met bijbehorende verklaring) zijn een tussenproduct op weg naar een voorontwerpbestemmingsplan. Het vastgestelde beleid uit de ontwikkelingsvisie Centrumgebied is hierin zoveel mogelijk verwerkt. De ondergrondse bestemmingen zijn nog niet volledig aangegeven (bijvoorbeeld parkeervoorzieningen). Omdat voor het Groot Zieken Gasthuis- en het Zuidwalgebied nog plannen in ontwikkeling zijn, zijn deze gebieden niet opgenomen in de bestemmingsplanherziening.

Inzien en toelichting
De kaarten met legenda zijn tot 16 oktober 2006 in de expositieruimte in de hal van het Stadskantoor te raadplegen. Op 6, 11 en 19 september 2006 zijn van 17.30 tot 19.00 uur medewerkers van de gemeente aanwezig in de expositieruimte om u te informeren en uw vragen te beantwoorden.

Reageren op de kaarten
U kunt een reactie geven op de plannen met behulp van een reactieformulier. Deze kunt u verkrijgen in de expositieruimte waar de kaarten hangen. Het formulier en de kaarten zijn ook digitaal beschikbaar op deze website. Reageren is mogelijk tot 16 oktober 2006. Omdat het een informeel stadium betreft, wordt er geen correspondentie gevoerd over de gemaakte opmerkingen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.