Politie Zuid-Holland-Zuid

23/08 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

Dordrecht, 23-08-2006 o Persberichten District II

ALCOHOL
GORINCHEM Agenten hebben op de Torenstraat in Gorinchem een 37-jarige automobilist uit Gorinchem gecontroleerd. Dat gebeurde op woensdag 23 augustus 2006 rond 02.30 uur. De blaastest wees uit dat de man een te hoog promillage had door alcoholgebruik. Hiervoor kreeg hij onder andere een rijverbod van twee uur.

KLEM
GROOT-AMMERS Een 42-jarige man uit Rotterdam heeft met zijn voet klem gezeten. Het slachtoffer werkt bij een bedrijf aan het Schoonhovenseveer in Groot-Ammers. Daar staan onder andere pakken stenen op pallets die via een lopende band naar buiten gaan. De man stond op een van de pallets net op het moment dat deze ging bewegen. Hierbij raakte zijn voet klem. Het slachtoffer was na de komst van de hulpverleners aanspreekbaar. Een ambulance bracht hem voor verdere behandeling naar een ziekenhuis in Rotterdam. Het bedrijfsongeval gebeurde op dinsdagmiddag 22 augustus 2006.

VALS RIJBEWIJS
LEERDAM Agenten hebben een 56-jarige man uit Schiedam aangehouden. Hij ging op dinsdagmiddag 22 augustus 2006 naar een geldinstelling op het Dokter Reilinghplein in Leerdam. De verdachte wilde geld opnemen en gaf voor legitimatie een vervalst rijbewijs. Personeel merkte dat en waarschuwde de politie. De agenten controleerden het rijbewijs en zagen dat het vervalst was. Hierop namen ze de verdachte mee naar het bureau.

DRONKENSCHAP
SLIEDRECHT Op de Rembrandtlaan hebben politiemensen een 28-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De verdachte stond daar op dinsdagmiddag 22 augustus 2006 en probeerde een flat binnen te dringen. Hij was onder invloed van alcohol. De 29-jarige wilde niet weg waarop zijn aanhouding voor openbare dronkenschap volgde. In de loop van de avond was de man weer redelijk nuchter en zonden agenten hem na verhoor heen.