Politie Zuid-Holland-Zuid

23/08 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 23-08-2006 o Persberichten District I

MINI BIKE
DORDRECHT De politie heeft de mini bike van een 24-jarige man uit Dordrecht in beslag genomen. Ook hielden agenten de man aan op dinsdag 22 augustus 2006 bij de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht. Hij had namelijk geen legitimatiebewijs bij zich. De mini bike was niet verzekerd en niet goedgekeurd.

BEDREIGING
DORDRECHT Op woensdagmorgen 23 augustus 2006 heeft de politie een 37-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De aanhouding gebeurde voor bedreiging en vernieling van een auto. De 36-jarige ex-vriendin deed hiervan eerder aangifte. De verdachte bedreigde haar meerdere malen en bekraste de auto van de nieuwe vriend van het slachtoffer. Dat vond plaats op de Krispijnseweg in Dordrecht.

ONGEVAL
DORDRECHT Een 52-jarige fietsster uit Dordrecht is gewond geraakt bij een aanrijding. Het ongeval gebeurde op woensdagmorgen 23 augustus 2006 op de kruising van de Krommedijk met de Korte Scheidingsweg in Dordrecht. De vrouw fietste op de fietsstrook. Vanuit de zijstraat kwam een auto met achter het stuur een 33-jarige man uit Dordrecht. Hij zag de vrouw waarschijnlijk niet en zijn auto schepte haar. De vrouw had letsel aan haar hoofd en diverse schaafwonden.

RUZIE
HENDRIK-IDO-AMBACHT Na een ruzie hebben agenten een 31-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden. Op dinsdagavond 22 augustus 2006 kwam de melding van een ruzie tussen automobilisten op de Laan van Welhorst in Hendrik-Ido-Ambacht. Een 52-jarige autobestuurder uit Rotterdam passeerde daar een andere auto. Een stuk verder bij een rotonde stapten de twee bestuurders uit. Volgens de 52-jarige man kreeg hij klappen van de 31-jarige andere autobestuurder uit Hendrik-Ido-Ambacht. Deze verklaarde dat de ander een deuk in zijn auto had getrapt.

RINGEN WEG
ZWIJNDRECHT Een onbekende man heeft vier gouden ringen gestolen. Het incident gebeurde op woensdagmiddag 16 augustus 2006 rond 17.30 uur. Toen stond de verdachte die zich uitgaf als medeweker van de kabelexploitant voor de deur van een woning op het IJsvogelplein in Zwijndrecht. Hij kwam zogenaamd langs voor het noteren van gegevens. Nadat hij weg was miste de bewoonster de ringen. De kabelexploitant wist niets af van het bezoek en adviseerde de vrouw aangifte te doen. En dat gebeurde op 22 augustus 2006.