Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Emmen, 23-08-2006

Jongen raakt zwaar gewond na aanrijding
FLUITENBERG Een 18-jarige jongen uit Fluitenberg is dinsdagavond rond 21.30 uur zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval. Een 34-jarige man uit Hoogeveen reed met zijn personenauto over de Domeinweg vanuit Hoogeveen in de richting van Ruinen. Op deze weg liepen ook twee jongens (de 18-jarige jongen en een 24-jarige jongen uit Fluitenberg) aan de rechterzijde van de weg en gingen ook richting Ruinen. De bestuurder zag hen te laat, week uit naar links maar schepte toch nog de 18-jarige jongen. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De andere jongen bleef ongedeerd. De politie van Groningen heeft sporenonderzoek verricht. (BPS 06-173058)

Minibike in beslaggenomen
MEPPEL Agenten hebben dinsdagavond de minibike van een 14-jarige jongen uit Meppel in beslaggenomen. De jongeman reed op zijn bike over de Eekhorstweg terwijl dit verboden is. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

(BPS 06-173033)

10 autoradios gestolen
GEESBRUG De politie heeft woensdagmorgen meerdere aangiftes van diefstal uit autos opgenomen. Eén van de aangevers, een 53-jarige vrouw die woont aan de Beukenlaan, vertelde dat er in de nacht van dinsdag op woensdag in haar auto is ingebroken. De inbraken vonden plaats in de omgeving van Geesbrug. Er zijn in totaal 10 autoradios ontvreemd. De politie onderzoekt de zaak. (BPS 06-173155)

Diefstal kliklaminaat

EMMEN Een 26-jarige vrouw uit Emmen deed aangifte van diefstal van 12 pakken kliklaminaat. Het laminaat is gestolen uit een afgesloten kelderbox van een flat aan de Vleerackers. (BPS 06-173156)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ramona Venema, tel. 0592 - 36 1280.