Gemeente Ambt Montfort


Algemene wet bestuursrecht/ vrjstellingsregeling grondverzet/ bekendmaking ontwerp-besluiten

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij, conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 5 van de Vrijstellingsregeling Grondverzet, gebaseerd op het Bouwstoffenbesluit, voornemens zijn om voor het statisch gebied van het Roerdal binnen het grondgebied van de gemeente Ambt Montfort een Bodemkwaliteitskaart en Bodembeheerplan vast te stellen.

Voornoemde documenten (kwaliteitskaart en beheerplan) vormen het referentiekader voor de sturing van grondstromen binnen het gebied en beschrijven de mogelijkheden en het toetsingskader voor grondverzet en hergebruik van grond.

De ontwerpbesluiten, alsmede alle daarbij behorende stukken, kunnen ingaande
24 augustus 2006, gedurende zes weken worden ingezien. Binnen deze periode kan eenieder zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Ambt Montfort. Op aanvraag heeft u, gedurende de termijn van de ter inzage legging, gelegenheid tot een gedachten wisseling en kunt u mondeling zienswijzen inbrengen. Meer informatie kunt u 5 september ook krijgen tijdens een voorlichtingsbijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis van Roerdalen en begint om 19.00 uur.

Ambt Montfort, 21 augustus 2006,
Burgemeester en wethouders