Telecomprovider voor studenten halveert belbundeltarieven

ROTTERDAM, 20060822 -- Wireless Campus, de onafhankelijk service provider van mobiele diensten voor studenten in het hoger onderwijs, verlaagt haar belbundeltarieven met gemiddeld 50%. Studenten aan deze instellingen kunnen vanaf nu bellen v.a. slechts ¤0,05 per minuut. Onderling en naar Telfort-klanten is bellen en SMS-en zelfs helemaal gratis. De tariefsverlaging wordt op de informatiedagen en kennismakingsweken in de studentensteden ludiek onder de aandacht gebracht door het uitdelen van ondergoed, het symbool voor "Wij hebben niets te verbergen". Dit is de campagneslogan waaronder het bedrijf, welke zich profileert als HET mobiele studenten netwerk, haar diensten aanbiedt.

Sinds 2001 levert Wireless Campus, opgericht door en voor studenten, een mobiele telefonie-abonnement genaamd `Wireless circle'. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het netwerk van Telfort (KPN) met communicatieve ondersteuning van diverse Hogescholen en Universiteiten. Het speciale abonnement voor studenten aan deze instellingen kost slechts ¤2,50 per maand en is uitsluitend online verkrijgbaar via www.wirelesscircle.nl.

Het abonnement kent geen verborgen addertjes zoals startkosten per gesprek, het altijd doorberekenen van de eerste belminuut en andere `foefjes' die de overige telecomproviders bedenken om hun tarieven goedkoper te laten lijken dan dat ze daadwerkelijk zijn.
Toestellen kunnen tegen inkoopprijs worden aangeschaft en gedurende de looptijd van het contract gespreid en renteloos worden afbetaald. Zo heeft een student al een mobieltje voor ¤2,50 per maand.

In combinatie met een laptop kunnen studenten vanaf ¤9,95 per maand toegang krijgen tot mobiel breedband internet met dekking door heel Nederland. Door de unieke eigenschappen, de uitgebreide mogelijkheden en de transparant lage tariefstructuur groeit de gebruikersgroep in een razend tempo. Een kleine tienduizend studenten hebben inmiddels een abonnement bij Wireless Campus.



Over Wireless Campus BV

Wireless Campus BV is sinds 2001 als service provider van mobiele communicatie actief in de Hoger Onderwijssector. Zij biedt succesvol een breed scala aan mobiele diensten en producten aan onder de naam `wireless circle'.Wireless Campus biedt aan haar klanten additionele en unieke diensten aan als split-billing, facturering en incassobeheer, servicing van hardware, telecombeheer, ict-/telecomtrainingen, verzekeringen, etc.

Mede door haar sterk gedifferentieerde nichemarktgeoriënteerde verkoopstrategie, blijft de onderneming sterk groeien en wil het uitgroeien tot kenniscentrum en betrouwbare partner van onderwijsinstellingen op hun pad naar een draadloze toekomst.
Wireless Campus BV valt binnen de Holding Mobile Communications (MoCo) BV, welke nog een tweetal andere telecombedrijven omvat. MoCo is sinds 1998 actief in de telecombranche.