Z STUDIO - Manuals Production opent nieuwe vestiging in Nederland


Uitbreiding naar Nederland onderschrijft succesformule van het Tsjechische bedrijf

ROTTERDAM, 20060823 -- Het Tsjechische bedrijf Z STUDIO, marktleider in de productie van technische gebruikershandleidingen en productdocumentatie, heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend in Nederland. Het nieuwe kantoor is gevestigd in Rotterdam en heeft als doel bestaande klanten in noord-west Europa een betere ondersteuning te bieden. Daarnaast hoopt het bedrijf vanuit de Nederlandse dochteronderneming het indrukwekkende klantportfolio in deze regio verder uit te bouwen. Voor de dagelijkse leiding en communicatie met het hoofdkantoor is de heer Stepan Hluchlan benoemd tot Manager Northern Europe branch.

De kern van de dienstverlening van Z STUDIO is een totaalpakket aan diensten voor de productie van technische handleidingen en productdocumentatie. Deze `4-in-1'-aanpak omvat het schrijven of vertalen van handleidingen, DTP-layouting, verzorgen van drukwerk en een uitstekende logistieke dienstverlening. Z STUDIO leunt hiervoor op een wereldwijd netwerk van professionele en gekwalificeerde vertalers. Daarnaast beschikt het hoofdkantoor in Tsjechië over een moderne DTP-studio en een eigen drukkerij, voorzien van de de meest geavanceerde machines.

"Wij hebben gekozen voor Nederland als nieuwe vestigingsplaats uit strategische en logistieke overwegingen," aldus Stepan Hluchan, Manager Northern-Europe branch bij Z STUDIO. "Oost-Europese bedrijven hebben vaak nog steeds ten onrechte te maken met het stigma goedkope maar kwalitatief mindere producten of diensten te leveren."Mede dankzij onze jarenlange ervaring in ons vakgebied en de onlangs behaalde ISO 9001 en ISO 14001 certificeringen kunnen wij een uitstekende kwaliteit en service garanderen tegen zeer concurrerende prijzen," vervolgt Hluchan.

###(257 Woorden)





Z STUDIO B.V.