Fractie PvdA Rotterdam

PvdA Rotterdam


Wie houdt wethouder Dominic Schrijer bij op de skates?

Aanstaande woensdag 23 augustus is de laatste aflevering van de Wednesday Night Skate van dit jaar. PvdA wethouder Dominic Schrijer zal tijdens de laatste WNS zijn wieltjes onderbinden om samen met naar verwachting 10.000 andere deelnemers de 16 kilometer lange tocht afleggen. Hij nodigt iedereen uit om hem te vergezellen tijdens de tocht.

Om precies 19.30 geeft wethouder Schrijer het startschot voor de laatste WNS van dit seizoen. Dit startschot wordt traditioneel gegeven op de Binnenrotte (kruising met de Meent) Daarna skate hij de hele route mee om tegen 21.30 weer terug te keren op de Binnenrotte. Dominic Schrijer wil alle Rotterdammers oproepen om mee te doen aan de tocht. "Ik vind de Wednesday Night Skate een hartstikke leuk zomerevenement. Het is goed voor de co nditie en je skate ook nog eens door een mooi stuk van Rotterdam. Ik hoop dan ook dat de WNS ook de komende jaren zal blijven bestaan," aldus Schrijer.

Naast Dominic Schrijer zullen meer PvdA-ers aan de skatetocht meedoen. Dus heb je zin in een leuk en sportief tochtje aanstaande woensdag 23 augustus. Zorg er dan voor dat je om 19.30 met skates, skeelers of rollerskates op de Binnenrotte bent. We verzamelen voor het podium waar het startschot wordt gegeven.