Harris Corporation breidt capaciteit van TRuepoint(TM) ......

Harris corporation

Harris Corporation breidt capaciteit van TRuepoint(TM) Microwave Radio uit om aan groeiende behoefte aan bandbreedte onder operators tegemoet te komen

RESEARCH TRIANGLE PARK, North Carolina, August 23 /PRNewswire/ --


- Het vlaggenschip Microwave Digital Radio is nu verkrijgbaar met optionele 32 E1 en IP interfaces

Harris Corporation (NYSE: HRS), een wereldwijde toonaangevende leverancier van draadloze apparatuur en diensten maakte vandaag bekend dat het industrieleidende TRuepoint (TM) digitale microgolfradiosysteem nu verkrijgbaar is met 32 E1 en IP interfaces. De extra E1 aansluitingen geven netwerkoperators de mogelijkheid om kosteneffectief de transportcapaciteit van PDH via TRuepoint radio maximaal te benutten tijdens het leveren van transportmogelijkheden voor gegevens. Deze nieuwe uitbreiding van het TRuepoint besturingssysteem levert een bijdrage de ontwikkeling van de huidige mobiele netwerken en diensten.

Aangezien wereldwijde netwerken groeien, vereisen mobiele sites steeds meer bandbreedte voor de betrouwbare levering van geavanceerde toepassingen en om de kwaliteit van de diensten te garanderen. De extra capaciteit die door de TRuepoint(TM) 32 E1 en IP capacity upgrade wordt geleverd stelt de operators in staat te blijven investeren in hun huidige netwerkinfrastructuur. Door eenvoudig een interface te installeren met extra E1 aansluitingen kunnen operators hun huidige capaciteitsmogelijkheden ten volle benutten. De complexe modulaire architectuur van TRuepoint(TM) die met software kan worden geselecteerd schakelt naadloos over van PDH- naar SDH-toepassingen, waarbij het opwaarderen van SDH-toepassingen, in het geval er meer capaciteit nodig is, voor de operators eenvoudig is uit te voeren.

"De 32 E1 en IP capacity upgrade was de volgende logische stap in de evolutie van de TRuepoint familie", zei Asif Rahman, vice president van Product Line Management voor de Harris Microwave Communications Division.
"Operators zijn constant op zoek naar manieren om de kosten te verminderen en meer capaciteit op hun netwerken aan te bieden om concurrerend bezig te blijven. TRuepoint(TM) is werkelijk een dynamisch besturingssysteem, en Harris zal zich actief bezig blijven houden met het vergroten van haar functionaliteit om aan de behoeften van de wereldwijde operators tegemoet te komen".

De 32 E1 en IP capacity upgrade bouwt voort op de verbeteringen van het TRuepoint besturingssysteem, dat is uitgerust met een op afstand te bedienen capaciteitscontrole en beveiligde netwerkbeheerfuncties. De op afstand te bedienen capaciteitscontrole biedt operators die draadloos werken de mogelijkheid om de capaciteit op iedere TRuepoint microgolflink binnen hun wereldwijde netwerken te meten om zo prestaties te leveren, waar en wanneer die nodig zijn. Als resultaat hebben de klanten van Harris de granulaire controle die vereist is om netwerkbronnen te optimaliseren en capaciteit op aanvraag kosteneffectief aan te passen.

De beveiligde netwerkbeheerfunctie biedt operators die draadloos werken de mogelijkheid om van afstand elke willekeurige TRuepoint besturingssysteem te beheren, waar ter wereld dan ook, door gebruik te maken van een brede selectie beveiligingsprotocollen, en het geeft hen ook de mogelijkheid om van te voren bepaalde toegangspermissies en mogelijkheden voor event-logging (vastlegging van beveiligingsrelevante gebeurtenissen) te creëren met Remote Authentication Dial-In User Services (RADIUS). Dit geeft de klanten, die beschikken over de toegangscontrole die vereist is voor het centraal beheren, een wereldwijd draadloos netwerk.

TRuepoint(TM), die in 70 landen wordt ingezet, is op dit moment het enige digitale microgolf radiosysteem in de sector die 32 E1 en IP interfaces, bandbreedtecontrole op afstand en beveiligde netwerkbeheer combineert. De nieuwe uitbreiding naar TRuepoint(TM) is nu verkrijgbaar.

Over TRuepoint(TM)

TRuepoint(TM) digitale microgolf radio's leiden de draadloze backhaul sector op het gebied van prestatie en handelbaarheid. Zijn modulaire architectuur die met software kan worden geselecteerd, kan moeiteloos omschakelen tussen PDH- en SDH-toepassingen, waardoor service providers een universeel systeem kunnen gebruiken om meerdere toepassingen te leveren via hun netwerken. De radio's van TRuepoint werden specifiek ontworpen voor draadloze point-to-point diensten en kunnen een service leveren van 4 tot 155 Mbps op frequenties die variëren van 6 tot 38 GHz. Bovendien kunnen service providers de TRuepoint(TM) installaties volledig op afstand beheren, met een op SNMP-gebaseerd beheersysteem. Ingebouwde diagnostieken en prestatiebeheer zijn ook verkrijgbaar.

Over Harris Microwave Communications Division

Harris Microwave Communications Division is één van de vier afdelingen binnen Harris Corporation en de grootste leverancier van microgolfsystemen in Noord-Amerika en een toonaangevende leverancier wereldwijd. Harris Corporation is een internationaal communicatietechnologiebedrijf gericht op het leveren van assured communications(TM) producten, systemen en diensten voor de overheid en het bedrijfsleven. De verschillende bedrijfsafdelingen zijn actief op markten voor overheidscommunicatie-, tactische radio-, uitzendings-, microgolf- en support systemen voor netwerken. Harris levert systemen en diensten aan klanten in meer dan 150 landen. Meer informatie over Harris Corporation is te vinden op www.harris.com .

Website: www.harris.com