3 e persbericht van woensdag 23 augustus 2006

Eindhoven, 23-08-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt vier straatverkopers zonder vergunning aan

Woensdagmiddag om 15.40 uur zijn op het Sint Gerardusplein door de politie vier mannen aangehouden. Het gaat om een 24-jarige man uit Almere, een 24-jarige man uit Hilversum en twee Amsterdammers van 25 en 29 jaar oud. Ze gingen de huizen langs om de bewoners een aanbieding voor te leggen voor een uitvaartverzekering. Dat deden ze echter zonder de daarvoor benodigde gemeentelijke vergunning. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Politie vindt gestolen goederen, verdachte aangehouden

De politie heeft woensdagmiddag om 15.45 uur een 34-jarige Eindhovenaar in een horecazaak aan de Fluwijnstraat aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal, verduistering of heling van een graafmachine en een paardentrailer. De graafmachine was tussen donderdag 15 juni en vrijdag 16 juni jl. van een bedrijf aan de Eikenbussel in Oirschot gestolen. De paardentrailer is tussen maandag 19 juni en vrijdag 23 juni jl. van een bedrijfsterrein aan de Steenovenweg in Oost West en Middelbeers weggenomen. De politie had eerder deze week de gestolen goederen aangetroffen bij zijn woning aan de Brestlaan. De goederen zijn inmiddels in beslag genomen. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Politie houdt ruziemaker aan

Woensdagmiddag om 15.15 uur is een 27-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats door de politie aangehouden in de Van Meterenstraat. De man beledigde en bedreigde hier voorbijgangers en zorgde daardoor voor de nodige onrust. De politie nam hem daarop mee naar het bureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Fietsster gewond

Woensdagmiddag omstreeks 16.00 uur raakte een 74-jarige fietsster gewond bij een verkeersongeval op de Karel de Grotelaan. De Veldhovense fietste richting haar woonplaats toen ze door een 16-jarige bromfietser uit Westerhoven werd aangereden die dezelfde kant op ging. Bij de botsing viel ze en brak daarbij haar schouder. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis in Veldhoven.