AD4ALL Online PDF Preflight - Gent PDF Werkgroep compliant

See translation in English

AMSTERDAM, 20060825 -- AD4ALL Media, Europees leider op het gebied van advertentie opmaak en controle systemen voor print en media industrie, deelt mee dat haar Ad4all Online PDF Preflight gecertificeerd is volgens de Gent PDF Werkgroep MagazineAds1v3 specificaties, welke zijn gebaseerd op PDF/X-1a.

Als gevolg hiervan is het verificatie proces op verschillende gebieden verbeterd en verfijnd. Gedurende het test en verificatie proces zijn verschillende verbeteringen aangebracht aan de Ad4all Online PDF Preflight, welke haar unieke set eigenschappen verder uitbreiden.

De nieuwste versie van de Ad4all Online PDF Preflight bevat nu het laatste Certified profiel en is met nadruk de beste oplossing voor het online uitvoeren van een pre-flight check van PDF files, in een browser, zonder de noodzaak om plug-ins te downloaden en is geschikt voor een onbeperkt aantal desktop cliënts.


Product informatie:

De Ad4all online PDF Preflight is een online toepassing die fungeert als advertentie postbus voor de uitgevers die haar inzetten. Adverteerders hebben voldoende aan een standaard browser zonder enige andere extra installatie. Het preflight checken gebeurt op een toegewijde servers van de uitgevers. Gebruikers van dergelijke systemen zijn reclame- en media bureaus en adverteerders.

Uitgevers met een Ad4all online PDF Preflight:

Reed Business Information Nederland, Reed Business Information Duitsland, Audax Media, Hachette Filipacchi Media (Quote), Sanoma uitgevers Nederland.

URL: www.ad4all.com





Dolf Kars