Frankrijk: mijlpaal voor Drôme-Vakantiehuizen


Binnenkort 20.000ste klant

ARNHEM, 20060823 -- Drôme-vakantiehuizen, een klein maar professioneel bemiddelingsbureau te Arnhem dat voor Franse, Nederlandse en Belgische eigenaren hun huizen verhuurt in Frankrijk, verwacht één dezer dagen haar 20.000ste klant te mogen verwelkomen.

Het veertien jaar geleden uit hobby ontsproten bedrijf is anno 2006 uitgegroeid tot een volwassen organisatie met een zeer divers aanbod van meer dan 500 vakantiehuizen en appartementen in geheel Zuid-Frankrijk: van luxe villa's aan de Côte d'Azur tot eenvoudige gites op het platteland.

Door samenwerking met een grote Franse verhuurder, beschikt Drôme-vakantiehuizen tevens over diverse mogelijkheden voor de wintersporter.

Ondanks de groei is de persoonlijke service en betrokkenheid bij zowel de huurders als de eigenaren altijd fier overeind gebleven. Door alle aandacht die aan iedere woning en iedere reservering wordt geschonken, is het klachtenboek nagenoeg leeg. De trouwe vaste klantenkring roemt naast de service het prettige prijsniveau van de dienstverlening.