Spetterende aanbiedingen MyCom als troost voor einde vakantie

Voor de meesten van ons is de vakantie weer voorbij. Dat dit ook voordelen heeft, laat computerwinkelketen MyCom zien met een reeks knallende aanbiedingen op 24, 25 en 26 augustus, in alle twintig winkels.

Op vakantie gaan is natuurlijk leuker dan weer thuiskomen en terug aan het werk. Onze energie en werklust zijn volledig opgeladen, we kunnen er weer een jaar tegenaan, maar het liefst waren we nog een paar weekjes langer weggebleven. MyCom tracht de pijn een beetje te verzachten door haar klanten met spectaculaire voordelen welkom thuis te heten door bijvoorbeeld met de goedkoopste online fotoservice van Nederland, voor slechts 7,5 eurocent per foto.

Frisse moed
"Het kan nu eenmaal niet altijd vakantie zijn", zegt MyCom-directeur Gert Jan Kosters, "maar we willen onze klanten graag helpen om vol frisse moed aan het werk te gaan. Dit doen we met aanbiedingen die maar moeilijk te weerstaan zijn, en het mooie is: op donderdag 24 augustus, de eerste actiedag, zijn we al om zeven uur open, zodat iedereen vóór het werk nog even kan langskomen."

En waar staan we dan vroeg voor op? Binnenkort staat in de regionale huis-aan-huisbladen te lezen welke welkom-thuis-aanbiedingen MyCom in petto heeft. Ook wordt er in het hele land een folder verspreid.

Over MyCom
MyCom Nederland B.V. stelt zich ten doel de beste leverancier in Nederland te zijn van computers, computeronderdelen, notebooks, plasma- en LCD TV's, monitoren, digitale camera's en meer. MyCom heeft op dit moment 20 vestigingen in ons land. Daarnaast is MyCom zeer succesvol met MyCom Direct en MyCom Direct Business, waarbij onder meer via de website www.mycom.nl direct wordt verkocht. In december 2005 is MyCom door Elsevier Retail, het AD en Q&A research uitgeroepen tot Beste computerspeciaalzaak van Nederland.

Voor meer informatie (alleen voor de pers):
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Natasja la Lau, tel: 023 5628208, natasjal@monogram.nl