Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KUNST EN CULTUUR / MUZIEK/ MEDIA

KINK FM zoekt 1111 beste nummers ooit gemaakt.

Hilversum, 24 augustus 2006

KINK FM bestaat op 1 oktober 2006 precies 11 jaar. Om dat te vieren wordt van 1 tot en met 8 oktober de KINK 1111 uitgezonden. Deze lijst bestaat uit de 1111 beste popsongs ooit, volgens de luisteraars van KINK FM. Het weekend van 26 en 27 augustus is het officiële kick-off weekend voor de KINK 1111. Vanaf zaterdagochtend 26 augustus, 10 uur, kan men stemmen voor deze lijst via www.kinkfm.com.

Gedurende dit kick-off weekend zal bovendien een aantal prominente figuren uit de wereld van de media, muziek, cultuur en politiek zijn of haar favoriete popsong aankondigen op KINK FM. Zo zijn onder meer Femke Halsema, Jan Rot, Rob Muntz, Pierre Wind, Marco Roelofs van de Heideroosjes en Carol van Dijk van Bettie Serveert te horen.

KINK FM werd opgericht in oktober 1995 en is onderdeel van de Vereniging Veronica. Naast alternatieve popmuziek in het algemeen uit heden en verleden is KINK FM al 10 jaar het enige Nederlandse radiostation dat aandacht besteedt aan specifieke genres als bijvoorbeeld punk, metal, hiphop, progressieve dance en avantgarde.



Ingezonden persbericht