Gemeente Bornem


Rock eikerheide zoekt bornemse groep

Na de zomer staat nu ook het festivalseizoen te trappelen. Sinds enkele jaren heeft elke Vlaamse gemeente zijn eigen festival dat menige bezoeker weet te trekken met drank in plastic bekertjes, frieten en een goede affiche. Zo is het ook in Bornem. Op 25 augustus 2006 vindt voor de 13^de keer Rock Eikerheide plaats aan de Paardenweg in Wintam.

Voor het eerst houdt de organisatie dit jaar twee plaatsjes vrij voor Bornems talent. Dat wordt opgespoord met de organisatie van een rockrally in samenwerking met de gemeentelijke jeugddienst.

De bedoeling: muziekgroepen uit de gemeente Bornem en de regio promoten door hen een podiumkans te bieden op Rock Eikerheide 2006! Er worden 2 groepen geselecteerd, 1 Bornemse en 1 uit de regio die allebei een optreden aangeboden krijgen op 25 augustus.

Je kan je inschrijven voor de rockrally op de gemeentelijke jeugddienst, Sint-Amandsesteenweg 41-43, 2880 Bornem, tel. 03 890 69 47, annelies.hautekeete@bornem.be voor 22 mei 2006. Wat heb je nodig?

een demo met min 4 nummers (max 5 minuten per nummer), - een volledig en correct ingevuld inschrijvingsformulier en een korte biografie met groepsfoto.

Alle ingeschreven groepen krijgen vóór 30/05/2006 bericht of ze al dan niet geselecteerd zijn. De selectie gebeurt door een jury bestaande uit: een vertegenwoordiger van de jeugddienst, een vertegenwoordiger van het cultuurcentrum Ter Dilft, een vertegenwoordiger van de organisatie Rock Eikerheide, de verantwoordelijke van de programmatie van Rock Eikerheide en een deskundige: voorstel Ben Van de Velde (bassist van De La Vega).

Doe mee en verover een plaatsje in het voorprogramma van Nailpin, Gorki, Björn Again en Squadra Bossa feat. Buscemi!

© 2006 Gemeentebestuur Bornem