Ingezonden persbericht


Kaartverkoop Cultura Nova 2006 gaat als een speer

De organisatie is zeer tevereden over de voorverkoop en de belangstelling voor voorstellingen van Cultura Nova 2006 in Parkstad Limburg. Vanaf het uitkomen van de festivalbrochure en het verschijnen van het programma op internet rond eind juli, heeft de kaartverkoop een heuse vlucht genomen. Inmiddels zijn alle voorstellingen van Het Vervolg, bijna alle voorstellingen van Het verhaal van twee broers en de dansworkshop van Ed Wubbe uitverkocht. Verder is er o.a. veel animo voor de voorstellingen van de vuurwerktheatergroep Groupe F, Peter Greenaway, Lieke Benders en intro I in situ met Ralph van Raat. Mensen die zeker willen zijn van een kaartje wordt aangeraden snel te reserveren.

Met de fiets naar Groupe F ­ parkeerkaarten Avantis schaars Voor de openingsvoorstelling van Groupe F zijn inmiddels ruim 5500 kaarten uitgegeven. Ook de verkoop van de bijbehorende parkeerkaarten gaat rap. Mensen die met de auto naar Avantis willen, en niet te ver willen lopen, moeten er snel bij zijn; de beschikbare parkeerkaarten voor Avantis zijn namelijk schaars. De sportievelingen wordt daarom aangeraden op de fiets te stappen.

Kaartverkoop en informatie
Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar aan de kassa van Parkstad Limburg Theaters, 045 571 66 07. Nadere informatie informatie over deze en andere voorstellingen is te vinden op www.culturanova.nl of via telefoonnummer 045 5716607. Cultura Nova start vrijdag 25 augustus en duurt t/m zondag 3 september.

www.culturanova.nl

Nadere informatie t.b.v. pers:
Cultura Nova, Janneke Schmeitz
045-5715100 / 06-25333515
info@culturanova.nl