Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

Hardenberg, 23 augustus 2006

Vrijdag boogienight in de troubadour

Hardenberg-, Vrijdagavond 25 augustus vanaf 21.00 uur is het weer zover. In samenwerking met Radio Veronica presenteert Muziekcafe De Troubadour in Hardenberg-centrum haar maandelijkse 'BOOGIENIGHT'. Een dans- en feestavond waarbij De Troubadour maand na maand vol stroomt met mensen uit de wijde regio die houden van muziek uit de 80's & 90's met een hoog bling-blinggehalte. Eenmaal binnen waan je je in de 70's en 80's. Schitterende decors, fraaie lichteffecten, veel verkleedde gasten (de mooist verklede gasten krijgen 100 consumptiemunten!) en deejays, vrijdag zijn dat Roel Zweers (De Troubadour) en Erwin Peters (Radio Veronica), die muzikaal van wanten weten. En natuurlijk is er weer een gratis hapjesbuffet dat voor die unieke Boogienightsfeer zorgt. Boogienight in De Troubadour, je moet er geweest zijn om het te geloven.

Podium Partypalace

Al vallen de mussen dood van het dak...: zaterdag 26 augustus vanaf 23.00 uur, terug in de Theaterzaal: de midzomerse SUPER APRÈS-SKI PARTY! Lekker aan het eind van de zomervakantie, de zomerse uitvoering met super Ski-jays en meters sneeuw! We deden de hele zomer met de beachtparties aan 'warming-up', nu dus de hoogste tijd voor de 'cooling down...'! Let op: aanvang 23.00 uur maar gratis entree tot 00.30 uur!

Om 22.00 uur begint in club Dance Department THE INTERACTIVE PARTY waar je per GSM mede de muziek kunt bepalen. Vanaf 03.00 uur is het in dezelfde club tijd voor een nieuwe editie van het feest 'POMPUP DE (MONKEY-)BASS' met de beste hardstyle, jump en hardtrancemusic. De Theaterzaal van Podium Partypalace staat steeds na de beachparties van 03.00 tot 06.00 uur helemaal in het teken van 'THE ULTIMATE PARTYMIX'.

Den Herdenbergher

Zaterdagavond is het in Grand Café Den Herdenbergher -standaard zeven dagen en avonden per week open- weer tijd voor 'Swingcafé' en dat is de naam van de vrolijke stapavond voor de oudere jongere (vanaf 23 jaar) tussen 22.00 en 02.30 uur. Gezellige mensen en de mooiste muziek in het leukste café van Hardenberg. Actuele partyinformatie lees je elke dag op www.PodiumGroep.nl.

Einde Persbericht