Gemeente Zoetermeer

Chapeau beeld voor de heer Van Empel

De heer J. van Empel uit de wijk Oosterheem ontvangt deze keer het unieke Chapeau beeld als dank voor zijn inzet voor de veiligheid en de leefbaarheid in zijn wijk.

Sinds vele jaren is hij actief binnen het signaleringswerk in zijn directe omgeving. Daarnaast houdt hij de buurt op orde door het vrijwillig prikken van papier en spreekt hij hondenbezitters aan op hun eigen verantwoordelijkheid voor wat betreft het schoon houden van de omgeving. Hij is een bekend gezicht bij de medewerkers van de wijkpost: hij geeft meldingen door en biedt aan ten aanzien van bepaalde zaken een oogje in het zeil te houden. Ook maakt hij zich zeer verdienstelijk door het maken en aanleveren van foto's ten behoeve van de gemeentelijke website.

Mede door deze inzet op het gebied van leefbaarheid en veiligheid kan de gemeente er samen met bewoners voor zorgen dat Zoetermeer een mooie, prettige stad blijft om in te wonen en te leven.

`Chapeau beeld'
Het `Chapeau beeld' is een initiatief van de gemeente Zoetermeer. Met dit gebaar wil de gemeente haar waardering uitspreken voor mensen die zich inzetten voor de veiligheid en leefbaarheid in de wijk en daarmee een flinke betrokkenheid met hun leefomgeving ten toon spreiden. Elke maand ontvangt een inwoner (of -organisatie) van een andere wijk een beeld.