ID&T


laatste event info mystery land 2006

Nog twee nachtjes slapen en Mystery Land 2006 is een feit. Het Floriadeterrein heeft de afgelopen week een metamorfose ondergaan van prachtig natuurpark tot een fabelachtige en kleurrijke feestlocatie, dat het podium zal bieden aan ruim 50.000 partycrashers. Bij deze de laatste belangrijke informatie voor de bezoekers!

Mystery Land Kaarten
Voor de late beslissers: er worden nog kaarten aan de deur verkocht; je kunt overdag natuurlijk ook nog bij de officiële verkooppunten van TicketBox terecht.

Valse kaarten Mystery Land
Wederom luidt ons advies: koop je kaarten bij de officiële verkooppunten! Het is helemaal niet nodig valse kaarten in je bezit te krijgen, er zijn namelijk nog gewoon Mystery Land tickets verkrijgbaar. Valse kaarten worden er aanstaande zaterdag bij de entree direct uitgevist doordat de barcodes gescand worden. Indien deze niet worden herkend door de scanner wordt de toegang sowieso ontzegd.

Legitimatie
Er kan legitimatie gevraagd worden; als je dat niet bij je hebt kom je er níet in. De minimumleeftijd is 18 jaar. Er zal streng op leeftijd gecontroleerd worden.

Openbaar vervoer
Bezoek Mystery Land met het openbaar vervoer: dat is snel, veilig en voordelig. Tevens zijn de alcoholcontroles op de stations over het algemeen wat minder streng dan die langs onze rijkswegen Het snelst bereik je Mystery Land vanaf station Hoofddorp. Dit station is het dichts bij het terrein gelegen. Vanuit Hoofddorp worden pendelbussen ingezet. Voor 3 euro brengen we je heen en weer terug. De laatste pendelbussen rijden tot anderhalf uur na het festival. Laat je vooraf goed informeren over je reisschema en reistijd. Neem een ruime marge in verband met de drukte.

Kijk van tevoren op www.9292ov.nl voor de juiste reistijden en overstappunten en plan je eigen route. Zorg dat je op tijd vertrekt van Mystery Land zodat je op tijd bent voor je aansluiting; ga uit van een reistijd van zo'n 45 minuten vanaf het festivalterrein naar station Hoofddorp.

Parkeren
Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Afhankelijk van je aanvoerroute wordt je automatisch doorverwezen naar het dichtstbijzijnde parkeerterrein op minimale loopafstand van het festivalterrein. Volg de aanwijzingen van het personeel en wees je ervan bewust dat het betaald parkeren is. Zorg dat je vroeg komt om de drukte te ontwijken. Onthoud goed op welk parkeerterrein je auto geparkeerd staat!!

Entree Uitgang
Voor een vlotte verloop van alle bezoekers zijn er bij Mystery Land 3 ingangen. Wij hebben die Noord, Oost en Zuid genoemd. Het is erg belangrijk dat je oplet waar je naar binnen bent gekomen, en je dus ook weer via dezelfde uitgang naar buiten gaat; dit om vergissingen te voorkomen wat betreft je parkeerplek en de plaats van de lockers. De ingangen liggen namelijk niet op loopafstand van elkaar. Let dus goed op de borden voordat je het terrein afloopt!

Wegenwacht info
Ook van de partij op Mystery Land: de Wegenwacht. En dat is altijd prettig om te weten! De Wegenwacht is altijd in de buurt om eventuele pechgevallen te helpen. Dus mocht je auto of motor je in de steek laten, bel dan 0800-0888 (gratis) en je bent snel weer op weg!

Drugsbeleid
Ter voorkoming van misverstanden of teleurstellingen vinden wij het als organisator van Mystery Land belangrijk om onze bezoekers op de hoogte te stellen van het beleid met betrekking tot ( soft ) drugs, dat door het Openbaar Ministerie is afgekondigd voor de komende editie van Mystery Land.

Er geldt een ZERO TOLERANCE drugsbeleid; dat betekent dus dat er naast harddrugs ook géén softdrugs het op festivalterrein mag worden meegenomen. Ook geen kleine hoeveelheid voor eigen gebruik! Een gebruikshoeveelheid van maximaal 5 gram softdrugs wordt dus door de politie bij de ingang in beslag genomen. Als er meer dan 5 gram wordt aangetroffen zal de politie overgaan tot aanhouding.

Camera's
Het is op Mystery Land toegestaan je (digitale-)camera mee te nemen. Professionele cameras en videocameras uitgezonderd.

Floorplan
Bij binnenkomst krijg je een floorplan, waarop een zo goed als mogelijke weergave is te vinden van het evenementen terrein. Ook de line-up en tijden zijn hierop te vinden. Je kunt deze ook alvast dowloaden;
Klik hier voor de plattegrond.
Klik hier voor de timetable.

Lockers
Er zijn in beperkte mate lockers aanwezig die je voor de hele dag kunt huren. Hier kun je eventueel kleding en waardevolle papieren in bewaren. Het is mogelijk om tussentijds hier spullen uit te halen of bij te leggen. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen.

Pinautomaten
Het is mogelijk om drankmunten of merchandise te pinnen op het terrein.

Dance Tunes
Dance-Tunes.com zal diverse Mystery Land DJ sets ter download aanbieden na afloop van het festival. Helemaal leuk is dat je je overgebleven drank- en/of eetbonnen tussen 19.00 en 23.00 uur kunt inwisselen tegen downloads van de legale downloadsite www.Dance-Tunes.com.

Picknickkleed = Aparte entree
Niets lekkerder dan heerlijk met je vrienden genieten van alles dat er te zien en te horen is. Voor het echte festivalgevoel neem je dus een groot kleed of een laken mee. Omdat te stimuleren hebben we besloten dat iedereen met een picknickkleed bij de aparte guestingang naar binnen mag. Doe er je voordeel mee.

Geplaatst op: 24-08-2006