Politieberichten Heuvelrug, 10.30 uur

Utrecht, 25-08-2006

Getuigenoproep vernieling woning met verf

WIJK BIJ DUURSTEDE - In de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 augustus hebben onbekenden een flinke hoeveelheid verf tegen een woning aan de Seneca gegooid. Onder meer is er verf tegen de ramen aangegooid. Aangifte van vernieling is opgenomen en de politie is een onderzoek gestart.

De politie is op zoek naar getuigen die kunnen helpen bij het onderzoek. Het incident heeft tussen 23.30 en 04.00 uur plaatsgevonden. Mensen die iets verdachts gezien of gehoord hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Wijk bij Duurstede. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of op het bureau zelf aan de Karel de Grotestraat. Het politiebureau is voor publiek van maandag t/m vrijdag van 08.30 11.30 uur geopend.

Vernieling regenpijp

DOORN- Op vrijdagochtend werden drie vernielers aangehouden. Omstreeks 00.20 uur kreeg de politie de melding dat een regenpijp werd vernield aan het Kerkplein. Agenten gingen ter plaatse en troffen hier drie jongeren aan in de leeftijd van 17 tot 18 jaar afkomstig uit Doorn. Zij werden aangehouden en meegenomen naar het bureau. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.